trötttrötttrött

Är så himla trött och klockan är inte ens 11 än. Det känns ju lite konstigt. Men kan nog bero på att jag har börjat springa igen och ingen löjlig mjukstart. Nä, körde stenhårt direkt. Igår blev det 8km, asfalt, landsväg och skogs springning. Det tog ca, 50min-1h. Inte speciellt bra tid men eftersom drt var nya vägar(för mig i alla fall)så blev det nått stopp för att kolla så vi hamnat rätt.

Idag blev det en mindre sträcka, 4-5km löpning sen ca.3 km promenad. Hann även in på coop där i mellan. Tror det tog ca. 50-1h det också, men får räkna bort tiden vi handlade då. Idag fick även Alice följa med så det blev att skjuta på barnvagnen också. Jag och syrran delade så vi tog ungefär halva vägen var. Är slutkörd i armarna nu.
'
Imorgon blir det morgonlöpning med syrran, 5 kliver vi upp och far ut. Hon ska och jobba så det blir att bita ihop och tvinga sig upp ur sängen. Tänkte även försöka få in en tur lite senar, vid lunch. Spinga in till coop och handla sen springa till syrrans jobb med glass. Får se hur jag gör. Nu måste jag sova om jag ska ha nån chans att ta mig upp imorgon.
Ha De!

como the jamas?

Är svintrött, är i stockholm, ligger och lyssnar på ungdomar utanför som ja.. egentligen har jag ingen aning vad dom gör, men det hörs då i alla fall! Idag sprang jag och syrran 8km, kändes som 2 mil. Var i skogen så det är nog förklaringen, är så äckligt slut i hela kroppen så nu ser jag fram emot en lååååång natts sömn!
Ha de!

vem vare?

Hola,
jag lever! Tänkte bara berätta det, nu vet ni liksom. Har hänt mycket sen jag var här senast, eller, egentligen så har det inte hänt så mycket. Jag har klippt av mig håret, jag har stukat fotleden, jag har slutat skolan, jag har fått mina betyg(bra betyg måste jag tillägga, jag vet, det kom som en chock för mig också) jag åker till stockholm imorgon, Alice är här(med föräldrar), sen har det nog hänt fler saker, men jag är trött och har ont i handen. På återseende.
Ha De!

oh my gad oh my gad oh my gad! Juste, det är mörkare nu också.

RSS 2.0