God knows I'm tough enough..

.. so I won't give up.

How old is your soul?

Har haft en grymt skön lördagsmorgon so far. Vaknade vid halv ett och har bara legat i sängen och kollat lite videos och sånt. Hunnit kolla nya Janoskians, även om de inte var en rolig video så var den riktigt bra. Ska väl börja stiga upp, käka, klä på mig och sen åka till byn för att umgås med människor.
God knows we're worth it

Janoskians

Man kan ju inte göra annat än älska dom!

Målet är 1mil, 40-45min!

8km, igår 47min idag 41min. Det tar sig!


Breakout Kings

Börjat titta på Breakout King, väldigt bra serie! Den rekomenderads varmt. Har tagit mig igenom hela säsong 1, inte så svårt med tanke på att det bara var 13 avsnitt. Synd bara att det bara är 7avsnitt på säsong 2 ute än men det kommer väl snart ut mer. Såg också att det var samma som gjort Prison Break som gjort Breakout Kings, då förstår jag varför serien är så bra, Prison Break kan ju vara en av världens bästa serier så.


Tyler Blackburn = My boyfriend!


When you get worried I'll be your soldier.


Sammanfattning.

Kan ju sammanfatta vad som hänt i min frånvaro, okej here we go:
Vi har hunnit vara på uf mässan, vi vann tyvär inget för ett äckel smörar uf företag var där.. Nämner inga namn (läs: youtouch) kan försöka lägga ut nå bilder sen.
Jag har varit på halkbanan, det var svinit kul! Vill bra göra om det!
OTH har sänt sitt sista avsnitt, det är ett tomrum i mitt hjärta nu </3
'
Sen.. kommer jag ej på något mer, men.. tre saker är ju bättre än inget?

What to do?

Ja, vad kan jag säga? Här var det dött! Har glömt bort/tappat orken till att blogga. Men nu har jag ju lov så kanske det kan komma upp några inlägg under veckan? Kan bli svårt dock, syrran kommer så kommer mest spendera tiden med Alice. Ska också till Finland och visst ska vi försöka klämma in en lite fest också va? Sounds good!

For every lie, honey, the truth lay underneath it.


RSS 2.0