Ashes of dreams you let die.

hejhej,

Idag blire kanis fer sure! Ska dit me B och E, ska bli kul. Ut i backarna, så jag inte sitter inne hela dan och ser tv. Måste gå och hämta brädan ur bilen och så måste jag ta på mig mina täckbyxor innan B kommer för att hämta upp mig. Lite stressigt kmr de bli med tanke på att jag sitter och skriver i bloggen ist för att göra något av de sistnämnda. Men men, thats life... i guess :) Aja nu ska jag iaf försöka hinna me allt som måste göras.




Ingen jättegullig människa som känner att dom  bara måste köpa en burton bräda till mig? ;)





K :*

Good news for people who loves bad news.

Hejhej,

hade min redovisning om taekwondo idag på svenskan, de gick helt ok. Fast ja blev lite nervös och stod typ och höll på med mina kläder, men annars tyckte jag de va bra. Ja, jag fick ju VG så så såligt kan de ju inte ha varit XD Sen fick jag veta att jag hade fått VG+ på engelska provet, lyckad dag eller? :D Jo, oxå har alla gårr och påmint mig om att det är sportlpv nu hela dagen, så ingen risk att jag har missat de iaf!



Hahah, enda skillnaden mellan han och mig är att jag redan är smart så jag slipper plugga :)
Jo, oxå e ja ju en tjej oxå xD




K:*

Your tears dont fall, they crash around me.

Hejhej,

har varit på RR idag me brudarna. Själva banden var väll helt ok men det blev lite små tråkigt dära, så vi promenerade till shell och inhandlade korv och drikyougurth. Det var väldigt kallt ute och när vi kom in var mina händer typ röda. Imorgon är ja inte 100% på vad ja ska göra, kanis på dagen iaf. Men på kvällen har ja inte bestämmt mig för än, nån som har nå förslag? Aja vi får väll se hur de blir, jag har som aldrig varit den som planerar i förväg, nä jag är mer en *komma på va jag ska göra tio minuter före* tjej. Så frågar ni in tjugo minuter före jag måsta ha bestämt mig imorgon, finns det nog en smärre risk att jag inte har någon som helst anning XD







K :*

If you look you'll see, but if you already see, close your eyes.

Hejhej,
Nu har jag upptäckt att dom senaste inläggen har varit smärre negativa, och hur skulle världen se ut om alla bara var negativa hela tiden? Inte bra! Så därför tänkte jag skriva ett litet glatt inlägg här. Idag fick jag träna för första gången på.. *tänker*.. två dagar? Vi säger så. Det var otroligt skönt! Jag har erkligen saknat det, såhär skulle jag ALDRIG ha sagt för ett år sen, men då skulle jag inte heller ha haft en blogg och se hur det är med den saken :) Tänkte att jag skulle slänga in en smiliface för att få upp stämningen lite (Y) Fungerar det? Jag menar blire roligare att läsa om man har såna eller är det bara otroligt störande? Aja nu ska jag gå och lägga mig så att när klockan ringer imorgon är det en gla och positiv kajsa som kliver upp (lycka till med den, jag har SÄMST morgonhumör).




Jaa, såhär glad kanske jag inte kommer vara men nästan XD




K :*

Fuck school, fuck the teachers and fuck everyone who likes it!

Hejhej,
fick just vetat att jag var ''tvungen'' att skaffa lås på mitt skåp innan veckans slut annars tar dom det. Haha, vilket jävla skämt! Patetiskt är väll ett ord jag skulle använda för att beskriva dom. Serriöst? Jag säger samma sak som till svt, ni skämmer ju för fan ut er själva! Tar ni mitt skåp om jag inte har lås? Men ta mitt skåp då! Big deal! Jag tar bara nått annat som är ledigt, tar ni det? Då tar jag ett nytt! Tar ni mina böcker? Haha, då blir jag glad. Ser ni, hur ni än försöker så kommer ni aldrig klara det, försöker ni skaffa elevernas respekt på nått konstigt sätt eller? För om det är så, news flash, ni blir bara mer hatade!






K :*

I can't take it any longer, thought that we were stronger...

Hejhej,
Är still sjuk, inte kul alls. Dock har förkylningen lugnat ner sig, men då får jag feber och hosta ist, lyckat! Så fick vara hemma även idag och det finns inget att göra. Så i brist på annat sitter jag framför datorn. Men imorgon, då jävlar! Då SKA jag till skolan vare sig jag är frisk eller sjuk, ja pallar inte en till dag av att inge göra nå. Jag vill träna och träffa folk! Ja annat än min familj...


Jaa, det är väll ungefär i det här stadiet jag befinner mig .. *suck*




K :*


It's the only day in the year, when you can be fat.

Hejhej,
Kom på att kanske även jag ska vara som alla andra och nämna något om att det är fet tisdag idag. Inte för att jag tvivlar på att alla redan vet om det, för de gör ni nog. Och om ni nu inte vet det tror jag inte att ni kommer få veta det genom att läsa det på min blogg. Bara en liten känsla jag har. Iaf så har jag oxå ätit semlor idag, bad mamma köpa hem några eftersom jag är sjuk, vilket hon gjorde. Men nu är det såhär att min översnälla farmor även visste att det var fet tisdag så vem kommer inte med typ hundra semlor om inte farmor! Så nu har vi ca.200 semlor i våran kyl, kanske jag överdrev lite med 200 men det är då minst 10st! Och jag då som promt skulle ha dom, åt en XD



Visst de är sjukt gott, men tror inte ja sku palla så mkt grädde mer än en gång per år.



Jag tkr det är roligt när dom gör dom lite anorlunda, så det inte bara blir samma sak år in, år ut.






K :*

Laughing with your pretty mouth, Laughing with your broken eyes.

Hejhej,
Har kollat på Oth I princip hela dagen, tills det pajjade iaf. Mitt i ett avsnitt börja skivan lagga och de funka inte att se nått mer :( Ironin i det hela var att jag hade sett varenda avsnitt på hela skivan redan, förutom det. Man måste älska ironin. Alla ni som inte har sett One Tree Hill, ta mitt råd och se det! Det är så sjukt bra! Nu ska jag gå och försöka fixa så även jag kan se denna sjukt braiga serien! 



<3


The scotts :)






K :*



I just can't look its killing me, how did we end up like this?

Hejhej,

Fortfarande sjuk, vilket kanske är ganska logiskt om man tänker efter. Ska iaf gå och lägga mig tidigt idag, kanske jag kan fara på skolan imorgon. Jag har inte riktigt bestämmt mig om jag vill eller inte vill dit än. Visst, jag saknar alla och det är sjukt tråkigt att vara hemma, men att sitta och jobba No eller So eller.. ja göra nått är inte precis sakerna som lockar mest just nu. Mest av allt vill jag bara bli frisk så jag kan fara och träna, det är väldigt efterlängtat om man säger så. Aja ska hoppa i duschen sen hoppa i sängen, inte bokstavligt talat, men ni fattar xD





K :*

So sick.

Hejhej,
Min näsa är helt igentäpt och jag har jäkligt ont i varje muskel. Inte göre saken bättre att jag hosta 24/7 heller. Jag är alltså sjuk om ni inte har fattat det än. Förkyld. Ont överallt. Inte den ultimata Tisdagen om jag får välja. Idag har jag då inte gjort nått, sovit, sett Oth, försökt äta nått och jaa.. skriver i bloggen. Kul dag eller vad tkr ni? For inte på träningarna igår, de blir ingen träning för mig idag heller. Det suger, nog är jag sjuk men jag saknar att träna. Det känns som om det var en evighet sen nu. Aja nu ska jag gå och kolla om min farmor har nå värktabletter (våra är slut) 





Tvivlar på om det hjälper :P



Jag hatar att vara sjuk, ja blir så himla uttråkad :(



Tur att det finns lite älskvärd musik iaf :) <3





K :*

Ger Svt Dissen!

Hejhej,
Svt är ju fan löjliga! Varför tar dom bort alla videor med Måns låt? Jag menar alla har väll redan hört den? Och om man inte har det är man bara allmänt efter! Så skärp er nu Svt ni skämmer ju ut både er och Sverige, och en sak till. Om ni inte vill att nån ska höra hans låt hur fan ska han kunna vinna då och ge Sverige ett liiitet hopp att kanske inte komma näst sist ännu ett år!




Serriöst? Låt bara folk lägga ut hans låt, han är ju ändå lungt bäst!






K :*

Sometimes I feel like I would die without you

Hejhej,

Jag älskar The Red Jumpsuit Apparatus. <3




<3






K :*

You cry alone and then he swears he loves you.

Hejhej,

Har inte så mkt att göra, så skriver lite mera i bloggen. Är det bara jag som har tänkt på att det har kommit ut sjukt mycket biosar nu på sista tiden? Man har ju inte råd att gå och se alla, så får be O ladda ner åt mig. Eller jag menar.. betala min bio biljett *host host* för olagliga saker som att ladda ner filmer jag absolut inte vi! Nej nej, såna saker är ju stirkt förbjudna.




Om ni laddar ner filmer kan ni handla här! :O





K :*
Ps. för er som inte fösrtår var jag ironisk med det hära fängelse/ladda ner snacket .Ds



090921-17.20

Hejhej,

Kom hem från kanis och möttes av en mucho delicious middag, potatissallad och entrecote. Det var ju inte helt fel om man säger så. Det blev tydligen inget av kitterfjäll resan sa mamma idag :( Inte kul, men men får väll spendera sportlovet i kåbban ist. Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta tills madde kommer. Va ju borta igår och idag så mina föräldrar tycker att jag kan vara hemma idag, så vi får ha en film night ist. Det kan ju vara kul att vara hemma ibland oxå :)



Nån som har sett Brads nya rulle? Är lite sugen på att se den :)





K :*



It cold but im still going out.

Hejhej,
ska till kanis idag och har egentligen inte alls til för att skriva i bloggen, men eftersom ja var lite slö me det igår så tänkte jag snabb skriva lite nu. Det är fortfarande kallt ute men en dag i bakarna kan man ju inte lix tacka nej till. Fick lite panik när jag trodde att mina snowboard skor va kvar i kåbban men hittade dom nyss i enj plastpåse. Jag måste ju som få lite träning före jag drar till kitterfjällen över sportlovet, kanske. Aja nu ska jag fortsätta klä på mig och vänt på Emma, jag ska få åka me dom till kanis, tack :D





Snowboard=kärlek :D



K :*

Something new.

Hejhej,
Hitta en lite bättre bild på i taket lyser stjärnorna, de kommer komma bilder från min telefon om jag någonsin orkar fixa in dom på datorn då...




Lite bättre bild :)



Lilla Samuel Haus har växt från den lilla killen i Tsatsiki till denna inte så lilla killen
som nu har en roll i i taket lyser stjärnorna. Åren har varit snälla mot honom ;D


''Vet du vad det bästa med dina ögon är?''
''Nej?''
''Att om jag tittar riktigt nära, kan jag se min spegelbild i dom''




K :*

Going to bed, sleep well and dream sweet.

Hejhej,
Var i luleå idag me M, M och L. Han inte shoppa nå för vi sku på bio, vi såg i taket lyser stjärnorna. Den va helt ok, sämst slut men annars var den väll bra. Kanske inte mitt första val men den funka. Sen drog vi tilbaka till Ä-byn och drog på nattbio, de va nån himla film som handla typ om nån porrfilm xD jag tyckte nästan den andra var lite bättre.. Ingen annan tyckte dock det,  men men. Nu ska ja iaf lägga mig och se lite scrubs sen ska jag sova! God natt och dröm sött! :D





Helt ok film :) Skulle kanske ha läst boken före, men aja It to late xD





K :*

Every muscle in my body is aching.

Hejhej,

Kom nyss hem från taekwondon och tänkte snabb blogga lite före jag hoppar in i duschen. Det var otroligt jobbigt! Så sjukt jobbigt alltså! mycket jobbigare än spinningen! Men de va som ändå kul. Det är i två timmar, första är fys blandat med lite sparring andra timmen är typ taekwondo fighting. Under hela första timmen hade vi på oss en väst, typ som var as klumig, sen fick vi ta av oss den. Jag var blöt över hela t-shirten, nu överdriver jag inte, snarare underdriver! Och sen på stretchingen så var typ läraren vigare än..ja.. nu kommer jag inte på nå bra men han var sjukt vig! Aja, nu ska jag hoppa i duschen, oskar är klar, och sen ska jag försöka hinan träna lite till provet imorgon :)







Tacka gud för värktabletten!




K :*

Your so vain! *suck*

Hejhej,
åt nyss en tacotallrik som var väldigt god. Jag ville ha de i tisdags men fick det inte så mamma gjorde de idag ist :). Nu sitter jag och lyssnar på nån skit låg som min mamma ville höra. I väntan på att klockan ska bli sju och jag ska på taekwondo. Vet inte riktigt hur det kommer att gå, men vi får hoppas på det bästa! Aja nu ska ja gå och börja byta om, och byta låt! 





Jag och B på filmkvällen me brudarna :D





K :*

This time it will be different, i promes you.

Hejhej,
har börjat använda min gamla facebook igen nu. Min bror kom och sa att det va en grej som bara alla var tvungen att ha så jag logagde in på den och hör och häpna, jag kunde mitt lösenord! :O Det var lite chockerande för mig, jag brukar glömma såna saker efter typ en dag. Men det kanske beror på att jag har samma lösenord typ överrallt? Inte speciellt smart men jag är ju inte så smart så.. xD








Vad säger ni? Är det så speciellt som alla säger? :P





K :*

It Is This Kind Of Stuff That Put A Smile On My Face, It Is You Who Wipe It Away.

Hejhej,
Madde ville ha ett par byxor ifrån Bubbelroom(Heter de så?) så hon skicka en bild till mig på hur dom såg ut. Visst var byxorna fina men de vara inte det som gjorde så jag blev glad. Utan faktumet att modellen inte var pinsmal. Man såg typ lite fläsk som hängde över kanten! Sånt tycker jag är bra, för ärligt hur många normala tjejjer är modellsmala?






Hon va ju inte tjock men typ mänsklig! :D 
Byxorna var oxå fina! :)





K :*

Happy, A Word That Could Describe What I'm Feeling. Hate Works To.

Hejhej,


Idag när vi satt i bilden påväg hem från träningen, som var sjukt jobbig, började jag och becca fundera på hur man hade det förr i tiden. Man hade typ inga telefoner och sånt, men vi undrade om de fanns färg. För när man gjorde kläder av får så finns de ju inte så många röda får. Men då tyckte min bror och min mamma att vi va typ ulltra dumma som sa så, fast jag tvivlar inte en sekund på att vi har rätt(!!), och sen sa mamma: 'Ska vi flytta eller ska vi skicka iväg henne?' (Dom menade mig med henne inte Becca) Jag röstade på det första altenativet.





Ofta det fanns målarfärg typ 300 fr.k? :O




Aja, jag är då iaf glad över att de finns de nu (även fast jag kanske inte ser spec glad ut på kortet)





K :*

You Cant Tell Me That I'm Not Like Others When You'r The Expert Of Beeing Different!

Hejhej,
Jag har en liten fråga hära..
Hur kan en av Älvsbyns största Emo/Udda/Konstiga människa säga att jag är emo? Jag menar har du ingen spegel hemma eller människa? I sånna fall så lovar jag dig, jag köper en åt dig! Jag blir så jävla arg på alla som snackar skit bakom någons rygg! Om man inte tycker om någon kan man säga det till den personen istället för att säga det till deras, ja låt oss säga bror! 


Kanske bra tillfälle att inhandla en eller vad tror du?!



K :*




A While Ago The Bleeding Stoped, But I't Didn't Take The Pain Away.

Hejhej,
Kom hem från skolan kring fyra nån gång tror jag :)
Egentligen är det mennigen att jag ska plugga nu,
men hur roligt är det?
Jag har Spanska läxa, Engelska prov, So prov till Torsdag und Fredag.
Och på Måndag har jag en muntlig redovisning, i svenska :S
Jag ska prata om Taekwondo.
Min bror går ju de så jag ska kanske fara och filma deras träning sen
vis de för dom i klassen och typ prata om hur de startade och sånt.
Sen ska jag och Malin nog börja det xD
På Torsdag, jag har ju dock redan gått det (i ett halvår) så jag kan ju lite.
Typ grunderna och så :) (Y)
Men men, det ska bli kul iaf att få prova på nått nytt för en gång skull :)



Guu va lätt! De kan vi oxå, eller hur Malin? xD


Fick en bild av madde sen nyår :)
Jag är beccas onda sida och malins hennes goda :)
Ser ni inte mitt hånskratt? xD


Kajsaa :*



I'm Still Standing For Hope And Glory.

Hejhej,
Eftersom jag missade melodifestivalen i lördags var jag lite
seg med att höra måns bidrag.
Men nu har jag hört det och som alla hans andra bidrag så har jag
fastnat för denna låt! :D
Nu äre bara hålla tummarna och rösta så fingrarna blöder så han vinner! :D
Kanske kan sverige ha en changs till att vinna allt så? :)

Kajsaa :*


Puss på Måns! :) <3

If You Keep Quiet And Listen, I Swear You Could Here My Heart Beating!

Hejhej,
Har varit på fotboll nyss och ligger nu nerbäddad
i sängen med blött hår :)
Jag skulle egentligen på en till träning men sket i den,
har typ två prov, en läxa och ett muntligt förhör den närmaste veckan :/
Inte kul alls.
Så jag pluggar nu *host host* Visst ser allaaa att jag pluggar va? ;)
Nej men nu måste jag faktis börja plugga på riktigt,
om jag vill ha nått betyg dårå.
Vilket jag vill! :D

Kajsaa :*


Sjukt härlig låt :D

It Was Cold, But It's Slowly Getting Warmer.

Hejhej,
Kom nyss hem från en kall dag i kanis!
Jag och fotbolls laget gav typ ut saft till dom som åkte längskidor
för att käna pengar till umeå resan :)
Och skillad som jag är så självklar förfryser jag nånting :P
I detta fall blev det min stortå xD
Så nu ligger jag under två täken och har två tjocksockar på
ena foten plus mina tofflor.
Det börjar bli varmare xD
Men nu ska jag se lite scrubs och kanske sova innan maten och
träningen :)

Kajsaa :*

It's Over For Good This Time And I Don't Miss You.

Hejhej,
Det blev till slut att vi var hos malin idag :)
Först bar det av till ok för att hyra två filmer,
sen hem till henne för att se dom.
Och ett litet stopp på konsum där imellan för
att inhandla B&J och popcorn :)
Stannade dock inte så länge för jag måste upp imrogon :(
Ska till kanis och ge ut saft och bullar till dom som åker längskidorn.
Det kanske låte ok men att ta bort numerlappar fylld med
snor och svett från gamla gubbar är väll inte min ultimata söndag.
Aja nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon.


Kajsaa :*


Sjukt god glass! I LOVE it! <3 ;D

Du tror du är så jävla smart, tänker rent och klart. Men det finns inget med dig som är underbart.

Hejhej,
Det är ju ganska coolt att det är alla hjärtans dag idag tycker jag :D
Nått som sku vara coolare att ju att fylla år idag.
Det skulle jag vilja! Det skulle kännas som om alla firade min födelsedag då xD
Men nue äre som det är och jag fyller år 4juni ist ;)
Liten hint om att ni ska gratta mig då xD
Idag blire nog att vara me några av tjejjerna,
Malin, Jobia och Fanny och kanske Otilia :)
Det kommer bli kul,
det enda som jag kan komma på är värre än att inte
ha en kille på alla hjärtans dag är nog att spendera den ensam!
Som igår, efter spinningen, satt ajg på busstation och väntade på bussen.
Då hörde jag på radion att man fick hälsa typ grejer och en hälsning lät såhär:
'Vi skulle vilja hälsa glad alla hjärtans dag till Jonathan kramar från mamam och pappa'
Jaa, om mina föräldrar gjorde så skulle jag bli allt annat än glad iaf!
Nu ska jg gå och fixa till mig lite :)
Men ha en jätte bra alla hjärtans dag! och kom ihåg,
det händer bara en gång per ¨år! :D


Kajsaa :*<3


Inte ultimata alla hjärtans dag låten men den är så sjukt bra! :D <3


He en kärleksfylld alla hjärtans dag! <3 

Jag Älskar Dig, När Ingen Ser.

Hejhej,
Idag är det då alla hjärtan dag!! :D
Förrän jag inte har någon pojkvän känns det som
en dag fyllt med kärlek.
Typ ingen bråkar på alla hjärtans dag :)
Idag ska jag då kanske på bio med tjejjerna :)
Det blev inge dico för jag hitta inte vars jag hade läs om de :(
Men men, bio är ju oxå kul.


Kajsaa :*


Naaw, gode gulligt! :)

It's Your Move, What Will You Do?

Hejhej,
Om jag bloggar nu, klockan är kvart över ett, blir det
att jag bloggade Fredagen eller Lördagen då?
Lördagen eller hur?
Aja det är inte relevant. (stavas det så)
Idag/igår (fredagen) fic ja tilbaka två prov :)
No och Matte,
På No fick jag högsta betyget som gick att gå (G+) och på matten
fick jag VG+/MVG- Jag hade 23/28 :D (Y)
Sen på musik skulle vi typ göra en pjäs till en låt.
I våran pjäs var jag först kompis med Jobi,
sen dissa jag henne för dom popurlära och jag börja
typ mobba henne :O
Sen slog jag henne och då börja alla andra oxå göra det.
Men då kom Carro och rädda henne.
Och då tyckte vi helt plötsligt att Jobi var cool så vi börja mobba ut Carro ist,
men då gick Jobi ifrån oss och var med Carro ist.
Pjäsen sluta hur som helst med att Carro och jobi gick ivåg och vårat gäng blev
flera små, eller alla förutom jag Becca och Krille var i ett och vi tre hade ett eget xD
Kul lektion xD
Hela iden med att vara hemma idag var att jag skulle jobba lite me typ läxor xD
men de sket jag i, göre typ på söndag före träningen elr nå.

Nu ska jag lägga mig och se lite på Oth :D

Kajsaa :*


Jag har börjat lyssna på James Morrison igen :)
Man blir som lite små kär i hans låtar ju :D <3

Fredag den trettonde!

Hejhej,
Sitter med en smoothie i handen och mina ubersköna tofflor på.
Jag kom just på att det är fredag den 13 idag!
Det är ju typ otursdagen ju!! :O
Dock har jag inte haft speciellt mkt olycka idag så
det måste bara vara en myt!
Idag blire nog bara att ta det lungt hemma tror jag,
våran bil pajja så jag kan ändå inte få skjus :(
Imorgon däremot ska jag va med brudarna :)
Vi ska antingen på disco, om de e nått, eller
på bio och se i taket lyser stjärnorna :)
Sen ska vi nog vara hos nån och typ ha tjej kväll :D

Men men, nu ska jag ätaa :) (Y)

Kajsaa :*

I'm falling in love with your favourite song-Mando Diao

Hejhej,
Sitter och pluggar spanskan :(
Det känns ganska omöjligt just nu,
jag fattar inte nått och ingen i min familj kan spanska så
därifrån kommer det ingen hjälp :(
Måste i alla fall försöka,
jag har en känsla av att mina betyg kan sjunka beroende på
det hära förhöret :O
Så ska åter gå till att plugga spanska nu :(

Kajsaa :*


I'm Falling In Love With This Song! :D <33
Lyssnade på Mando Diao förut men hade typ slutat tills jag hörde deras nya låtar! :) <3

Home For The Whole Night!

Hejhej,
Kom nyss hem från cheerleadingen.
Det avr faktis skit kul!
När jag kom dit så blev jag lite tveksam och funderade på¨
vad jag egentligen gjorde där.
Men efter ett litet tag blev det hela jätte roligt!
Är inte säker på om det ska fortsätta elelr om de
blir att åka till piteå.
Om de blir piteå kanske jag inte fortsätter :(
Imorgon ska jag hur som helst gå och anmäla mig
till en dans kurs.
Den är varje måndag på profilen,
det är samma som jag, Madde och Malin skulle gå.
Fast nu är den under skoltid istället.

Nu sitter jag och väntar på maten som snart är klar.
ska gå och kolla hur länge det är kvar på den :)

Kajsaa :*


Cheer Me On!

Hejhej,
Imorgon ska jag börja Cheerleading xD
Det komemr bli..intressant.
Det är jag och några tjejjer i min klass som ska prova på det.
Klockan tio över 3 är jag på verken och Cheerar(?)
Så önska mig lycka till?
Cheer Me On? xD

Kajsaa :*

Ge Mig ett L (L) Ge mig ett Y (Y) Ge mig ett C (C) Ge mig ett K (K) Ge mig ett A (A),
Ge mig ett T (T) Ge mig ett I (I) Ge mig ett L (L) Ge mig ett L (L).
Vad blir det...? LYCKA TILL!

You Are The Melody In My Heart!

Hejhej,
Upptäkte att jag inte hade skrivit nå idag :O
Inte bra inte bra!
Men nu skriver jag (Y)

På So idag hade några i min klass(inklusive mig) en ganska (o)givande konversation.
Vi pratade om vad man skulle döpa sina barn till.
Jag håller kvar i att jag ska döpa mina barn till Theodor och Melody.
Alla är typ jätte negativa till det och säger att dom är konstiga, namnen alltså.
Jag tycker dom är skita gulliga!
Jag har då till och med en förklaring till varför jag vill döpa mina(framtida) barn till de.
Theodor tycker jag låter som en typ gamal prins som typ öppnar dörren för
tjejjen och är jätte gullig mot henne. Så vill jag att min (framtida) son ska bli.
Och Melody finns det en klockren förklaring till.
Tänk er, hon är i 15år åldern och hennes pojkvän säger till henne;
Du är melodin i mitt hjärta!
Fatta gulligt!!
Jag smälter typ bara av att tänka på det!
Så där har ni det, förklaringen på mina (framtida)namnval.
Jag är då bättre än en i min klass,
han skulle ha 10 barn med 10 olika tjejjer,
Lycka till med det du måste jag ju bara säga!



Kajsaa :*

My Life, Your Entertainment-T.I

Hejhej
Tänkte vara gullig och skriva igen :)
Kom typ ut ur duschen nyss,
hade spinnig och core.
Kom dock hem kring 9, men är man seg så är man!
Loggade hur som helst in på Pixbox en snabbis,
hade en ny vän, de va nån som hade lagt till mig :)
Varje gång jag loggar in där har nån ny lagt till mig.
Man blir så himla glad på nått sätt,
det känns som typ kul. :D

Har inge prov förän på Fredag nästa vecka tror jag.
Det känn ju välldigt bra om för att underdriva.
Så nu kan jag typ chilla vid datorn varje dag,
när jag har tränat och varit i skolan dårå :)
Så det kommer nog komma mer blogginlägg nu dom närmaste veckorna :D (Y)


Kajsaa :*


Har fastnat för T.I nu :) I LIKE this song! <3

Baby I Don't Know, Should I Stay Or Sould I Go?

Hejhej,
Hade dans idag på gympan,
de gick väll helt ok.
Hon som lärde oss dansen var väll inte bäst på att förklara så
det blev lite svårt att hänga med där ett tag.
Resten av dagen har varit super :)
På matten hade jag prov, vilket förvånadsvärt gick bra.
På svenskan fick jag se slutet på boken som jag fick MVG på,
några stavfel och lite pronom fel men annars är jag hel nöjd.
Lunch och hål kan väll inte gå fel? Senare på HK gjorde vi potatis soppa och
nå bröd :)
Det gick även bra, så för att runda av så har hela min dag gott bra (Y)

Ska på spinning och core ikväll,
spinning klockan 19-20 och core till 20-21.30.
Så snart blire träning time! :D

Kajsaa :*


Vill ha denna videon, hip hop abs, ser så kul ut och har hört att det funkar :)
Funderar på att köpa den :)

It Something You Said, But Someting I Never Would Write.

Hejhej,
Jag har egentligen inget att skriva,
men tänkte vara obotligt snäll och skriva ett inlägg ändå :)
Idag satt jag i elevfiket med Malin,
ganska chill vi slapp alla lektioner.
Dock tror jag inte att vi hade så meningsfulla lektioner,
dom fick typ se alla prov vi har gjort på 90% av lektionerna :P
Det gick faktis förvånadsvärt bra för mig,
på svenskan, när vi sku skriva ett slut till en bok typ fick jag MVG och
på våran No prov fick jag VG.
Chocken dära, på svenskan trodde jag typ VG+ och på No
förväntade jag mig typ G- om ens det.
Fatta glad jag blev när dom i min klass kom springande för att 
säga att jag fick de på proven :)

NU ska jag iaf gå och duscha, kom nyss hem från korpen i vistträsk
och före det hade jag fotboll.
Så nu skulle en dusch sitta bra :)

Kajsaa :*

Whatever I said, whatever I did, I didn't meant it! I just want you back for good!

Hejhej,
Jokkmok i Lördags, det var..kallt! xD
Men ändå jätteroligt.
Dagen började med att jag vaknade av mammas och Ulrikas
höga diskussioner om hur kalt det tydligen var ute.
Trots att klockan bara var kring 8 tog jag mig upp ur sängen och började klä på mig.
Bussen gick kvart i tio från kåbban och bussresan var inte speciellt lång.
När vi kom fram till Jokkmok var klockan 11 och jag och Malin gick direkt ut
för att leta upp något fint att köpa, jag hittade ett par lovikahandskar,
inte på långt håll lika snygga som mina gamla (jag hade gjort dom själv)
men dom funkar :)
Jag köpte inte handskarna mamma betala men jag fick ju dom så xD
Sen köpte jag en t-shirt med ramstein på,
det var dock ett tag sen jag lyssnade som besatt på dom men t-shirten var
snygg och det fanns ingen med rise against så, man tar det man får :P
Sen klockan 1 öppnade bussen,
så vi gick dit förfrusna och hungriga.
Efter det gick vi ut igen och dögick som bara omkring på marknade tills klockan slog 3 och
vi åkte hem.
I kåbban på kvällen gick vi in och åt,
det tog mycket bilder men inga med min telefon.
Jag hade inte laddaren med mig så min mobil var död ungeför hela kvällen.
Min locktång, mitt smink, min hårborste var också några saker som fick stanna hemma.
Som tur var löste jag det mad att platta håret ist för att locka det, lånade smink av diverse människor och
hittade en kam i husvagnen.
Hela dagen var faktis helt ok och jag längtar efter att få komma tilbaka nästa år xD

Lite stressad är jag dick över prao platserna,
alla verkar ha hittat ett ställe att praoa på och jag har inte ens nån lite ide.
Funderar på att ta mit absoluta sistahandval/I fall av nöd och praoa på ett dagis.
Visst ungar är jätte söta och se, men spendera två veckor med snorande, skrikande
klängande ungar låter inte speciellt lockande i mina öron.
Vad som däremot låter lokande är att praoa hos min syster i Sthlm,
men då finns ju det lilla problemet att hon är mamma ledig ivägen.
Vi får se hur jag löser det hela,
kanske slutar med att jag praoar på dagis iaf,
om inte nån av er smarta läsare kommer på en skit bra prao plats åt mig? (a)

Ska iaf gå och byta om till träningskläder nu,
vi hörs eller syns senare! :)
  

Byebye /Kajsaa :*

So sick of love songs, but so in love with that song!

Hejhej,
Har inte skrivit nå sedan min lilla shoppingtripp te piteå med giirlsen :P
Kanske för att det var igår? xD
Hursom helst så ligger nu dom dära jeansen som jag ville ha så fint i min garderod :)
Tröjjan fanns inte så den får jag beställa från internet, men jag e lika gla ändå :)
Som tröst för att tröjjan inte fans köpte jag ett grönt linne, ett rött bälte och ett par skor! :D
Ska även till jokkmoks marknad imorgon och där kommer en rock t-shirt att inhandlas.
eller ja.. minst en iaf XD
Jag har varit så sugen på att köpa en sån länge, dety är så GRYMT snyggt!
Min klädstil/hårstil är liite insperead ifrån peyton i oth, men vadå? Hon ser ju bra ut! :)
Jag ska med Maliin till jokkmok, idag bär det första av till kåbban sen imorgon far vi därifrån med
buss tilll jokkmok typ 10 på morgonen :)
Lite tråkigt att behöva gå upp typ 8 en lördag, men men XD
En glad nyhet är dock att jag har minskat tre byxstorlekar i midjan (Y) Sen typ före jul :P
Ganksa nice att fara och shoppa och upptäka det (Y) :D

Nu ska jag dock gå, vara lite social med Mlin ett tag :)
Söndag skriver jag defenitift! (Hoppas jag)

The one and only! Kajsaa :*

Har blivit sjukt förtjust i denna låt! Vet inte varför, den är sjuk gammal men jag är typ kär i den ändå! :D<33

It WILL be mine! Well soon...

Hejhej,
Kände för att skriva lite till innan jag gick too the bed
Som sagt i tidigare inlägg, ska jag till Piteå imorgon.
För att göra vad? :OSHOPPA!!!! :D
I LÖVE IT!
Hur som helst ska jag köpa ett par AS snygga byxor från GT 
och den där tröjjan ja ville ha från HM!
Köper nog även nå skor kanske eller nån av dom sista fyra bilderna xD
Ja är sugen på att även inhandla en ny väska.. Hmm..
Vi får se..
Iaf ska Jobi, Malin, Madde och Becca med :)
Ingen mer tillkom utan det blev bara vi tjejjor som for :)
Längtarskita mkt efter att få shoppa med tanke på
att det var ett tag sen sist.

Ska iaf sova nu så jag är riktigt utvilad till imorgon,
så jag kan shoppa mkt! 
Om någon av er även ska dit så vem vet,
vi kanske syns? Och var inte rädd för att komma fram coh hälsa!
Jag kan se lit förvånad ut i början och stirra liite konstigt på er,
men det är bara för att jag inte är så van att någon okänd människa hälsar på mig XD

Byebye //Kajsaa :*


Dessa snygga byxor från GT hoppas jag snart ska finnas liggandes på en hylla i min garderob :)
Ignorera sista bilden snodde den från en annan och fatta inte att den följde med XD


Även denna as heta tröjjan från HM hoppas jag snart ska infinan sig i min garderod :)



So Sick Of Love Song!

Hejhej,
Idag ver det egentligen mening att jag skulle först på fotbolls träning
sen på cirkelträning.
Men jag hade skit ont i huvudet och kände mig hängig så jag sket i fotbolln.
Ist kom Malin och becca till mig :)
Vi gjorde Chokladbollar och 5Minuter cola.
Dock hade vi inget recept till colan så jag ringde till emma för att fråga,
Ett litet misstag uppstod dock när jag *smartsomjagär* säger
5 sekunders cola ist för minuter xD
Emma som är naturligt smart fattade ändå men var med sorg tyvär tvungen
att berätta för mig att hon inte ägde något sådant recept.
Så vi gick in på datorn och kolla där :D
Våran cola blev dock liite misslykad men det vart god iaf, och söt! XD

Hur som helt blev det ingen circkel för mig heller,
just innan upptäckt vi att jag hade feber.
Tur att jag inte for på fotbollen säger jag bara!
Förra gången jag tränade med feber slutatde det med illamående och
ingen skola på en vecka, så INTE kul!
Har iaf gjort en smootie idag igen och ska nu gå och lägga mig tror jag :p
Jag vet! Klockan är typ nio,
men med min huvudverk och ´min kropp som skricker eftter sömn finns det inte
mycket annat jag kan göra.

Byebye //Kajsaa :*


Jaa, våran blev väll int riktigt lika fin. 
Men god! :D xD



On the egde to killing Krille!

Hejhej,
Nu har jag so,
är klart så satte mig i dtasalen för attskriva lite i bloggen :)
Men krille sitter och fösöker dra ut min strömkabel hela tide!
Det är något jobbigt!
Jag borde egentligen rätta till lite stavfel som jag upptäkte när jag
läste egenom so rapporten men glömde USB:n hemma och böcker är
även hemma :P
Så skiter i det och gör, ja det här ist XD
Men nu ska jag slute skriva för jag  har en känsla av att någon
kommer dra ut strömen annars :/
 

Hejdåå /Kajsaa :*


It's Delicious!

Hejhej,
Kom nyss hem från mina träningar, spinning och core,
jäklar vad jobbigt de va idag alltså!
jag höll typ på att dö!
Men det är värt det, för nu sitter jag med en handduk på håret,
ny duschad, med en smootie som smakar typ annanas (Y)
Och jag hade ett äpple men de åt jag upp XD

På Torsdag blire nog Piteå och handla AS SNYGGA byxor från GT! :D
Ska ta en buss som går 11.55 , vi har halvdag,
hem har vi inte bestämt än men de blir nog den som går kring 6 :)
Antalet personer som ska följa har nu ökat från jag och madde
till jag, madde, jobi, becca och malin :)
Vi får se om även nån mer bestämmer sig för att följa imorgon:P
Men nu blinkar mina msn konversationer och som ni kanske vet
är det omöjligt för mig att göra två saker samtidigt.
Så nu avrundar jag här,
Skriver maybe tomorrow, you'll se if you look ;)

Byebye / Kajsaa :*


Tänkte vara jätte snäll och ladda upp n lite nyare bild på mig,
har ju färgat håret blond :D

Laughing At Your Tears.

Hejhej,
Tisdag idag, vilket betyder spinning och core!
Jag har sett fram emot core de är ju bara mage och rygg
och i nuläget känner jag att jag vill träna magen xD
Egentligen hade jag ingen större lust att blogga nu,
men har som inget annat att göra och det är fakis kul.
Hur som helst var skolamaten idag det vidrigaste jag
ätit på läng!
Hel serriöst var det värre än curry, vilket för oss till HK:n där vi
(IRONI) gjorde curry kyckling. USCH!
Till min stora förvåning var det dock inte så äckligt utan et gick att äta.
Tur för jag var riktigt hungrig vid det tillfället.

På Torsdag har jag iaf kort dag,
och vad passar bättre än en shopping resa till Piteå då?
Jag ska dit med Madde (om hon får) och maybe någon mer.
Ska köpa ett par jeans, en tröjja och en väska om jag hittar någon :)
Och självklart ett par skor om jag råkar ramla över ett billigt, snyggt par.
Men men, klockan börjar närma sig time to go to korpen tid så jag
ska ta och avrunda detta inlägg med:
Jag skriver nog när jag kommer hem :)

Hejdåå / Kajsaa :*



Just Another School To Burn.

Hejhej,
Tre inlägg på en kväll?
Det kanske börjar bli lite tjatigt, men iaf måste jag va lite som alla andra och
skriva ett litet inlägg om den lilla incidenten som jag nämt tidigare.
Det är nämligen såhär att en skola där jag bor har brunnit ner i Söndags.
Det var två 15åriga pojkar som uppenbarligen inte tänker som oss andra.
Jag vet inte exakt vad som hände men av rykterna och polisens raporter
har jag lyckas dra sluts satsen att dom här två JÄTTE SMARTA 15åriga pojkarna
tydligen hade eldat i en sopkontainer och det var därifrån som lden startat.
Nu måste jag bara fråga, kan man bli så dum?
Finns det verkligen människor som ha så låg IQ så att dom eldar i en kontainer,
som förvisso står berdvid skolan, och inte tror att det ska leda till en brand!
Dom där lektionerna som ni skolkade ifrån kanske inte var så smart iaf.
Eller vad tror ni?
Och tänk på dom som gick där.
Alla deras utvärderingar alla deras böcker som dom skrivit i.
Man kan ju inte undgå att undra hur dom här 15åriga pojkarna tänkte,
om dom nu ens tänkte.
Men det är med lättnad som jag säger att en av dessa har erkänt och en sitter häktad
i Luleå, så lycka till med era liv och SNÄLLA kan ni försöka att INTE tända på nån
mer skolan nu?

Allt från mig, har några bilder på mobilen från branden men eftersom min bror
åkte till sthlm med den bärbara datorbn för ni leva med lite lånade videor och bilder.
Tills vidare då .



Hejdåå /Kajsaa :*

I Don't Hate you, But I Just Wanna Save You.

Heej,
Två inlägg! :)
YEEY! Jag skrev aldeles nyss att jag sku gå och träna på dansen Iknow!
Men måste bara ladde upp denna Grymt bra låten!



Föstår ni mig? <33

Kajsaa :)

When You Call I'm Pressing 7.

Hejhej,
Idag, eller kanske inte idag mer just nu, fick jag värsta lusten att blogga lite :)
Dagen häar väll inte varit så händelserik.
Skolan, fotbolls träning, mer träning och ja.. bloggen.
Viseligen åt jag ju och satt vi datorn där emellan men såna små detaljer kan vi lämna ute.
Ibland, vi vissa tillfällen, känner jag mig otroligt smart!
Som idag t.ex. Jag har inga läxor, sero, nada, noll! Jag är klart med allt!
Eller inte med den "jätte" roliga dansen vi ska göra som läxa i idrott.
Vi har två läxor i idrott, och en vecka på oss att göra dom! KUL!
det hela började med att i Tisdag fick vi veta att vi skulle delas upp i grupepr för
att sen göra en dans som vi skulle lära ut i klassen, min grupp bestod av Carro och oskar.
Ja och jag då. 
Iaf så lät det ju hel ok med tanke på att jag faktis har lite dans erfarenhet (gick bugg i ett halvår).
Men sen på Onsdagen får vi veta att vi ska ha ett styrketränings program klart till på Tisdag,
och dansen skulle även vara klar då! Panik!
Men hur som helst så är mitt styrketränings program gjort och ligger nu säker i mitt skåp,
eller jag det vill säga om ingen kommer på den smarta iden att tända på även våran skola.
Och dansen ja.. den ska in imorgon och hitills har vi inte börjat.
Det slutar nog med att vi typ gör nån ulltra töntig "höga knän" uppvärmning.
För att unvika just det så ska jag nu gå och komam på lite moves!

Men tills nästa gång skulle jag bara villja hälsa en sak till *vi nämner inga namn*,
tror dock inte att han kommer läsa detta av skäl som ni antingen vet eller aldrig kommer få veta,
'Bränt upp nån skola nyligt?'

Heejdå /Kajsaa :)

Jesse McCartney aka. Keith

Hej,
Igår satt jag upp till 5 och såg världens bäst film!
Keith med Jesse McCartney.
Gud så bra film! Tårfram kallande men så himla gullig!
En klockren film altså, se den! I promes you'll LOVE it!


<3

Måste bara lägga in att Lekenskolan bran/brinner upp ikväll,
självklar var jag där med min mobil i högsta hugg och tog lite kort.
Lägger kanske in imorgon får se om jag hinner,
har typ 3 träningar.

Hejdåå, /kajsa :)

RSS 2.0