I go back to December all the time.


Blont hår, missing it like crazy!

You only want me when I'm taken.

Var inne och tittade lite på Johannas blogg, hittade en mycket fin bild på oss. Så då tänkte jag att jag skulle leta igenom mina bilder på datorn, kanske lägga upp några. Vem vet, ikväll lägger jag kanske till och med in bilderna från mobilen på datorn och laddar upp dom!
Väldigt coola tjejor!
Ettan, jag, Rebecca och Liv
rödhårig..
Och ja, jag vet inte riktigt vad detta är.

Red!


Abduction och Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten

Tänkte skriva  lite kort om filmerna jag såg i lördags.
Abduction
1 2 3 4 5
Inte riktigt min typ av film, det enda jag kunde tänka på var att allt han gjorde i hela filmen skulle vara så matcho. Manligt typ. Jag är ockå en av dom få tjejer som inte tycker Taylor Lautner är snygg, tycker mest han ser ut som en hund i ansiktet. Jag satt också under hela filmen och väntade på att han skulle bli en varg, typ när han blev arg på någon och knöt nävarna så satt jag där och tänkte 'Men bli en varg då!'. Man förstod också nästan vad som skulle hända den var förutsägbar. Så den får en trea, det är dock mer hans kropp som får en tre än filmen.
'
Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten
1 2 3 4 5
Även denna får en trea. Visst, Pirates filmerna är bra och visst, Johnny Depp kan nog mycket väl vara världens snyggaste man. Men eftersom detta är en serie av filmer som jag inte har följt så noga, jag har nog bara set varje film en gång, var det väldigt svårt att komma ihåg vad som hände i filmer före. Och om dom pratade om någon som varit med förr eller om det var någon med som varit mer förr så hade jag svårt att komma ihåg vem detta var. Men den är ändå sevärd tycker jag, speciellt om du har sett dom andra filmerna!

I'm so sick of love songs.

Skulle ju egentligen till Luleå idag, men vaknade upp med världens huvudverk och feber. Så jag sket i det och sov till fyra på efter middagen istället. Kan nog vara det bästa valet jag gjort på länge! Känner mig inte helt frisk än men måste till skolan för en matte lektion imorgon. Så det blir bara att bita ihop och fara. Nä, nu ska jag dricka te, kolla film och tycka synd om mig säjlv, ni kan ju också tycka lite synd om mig!
'
'
Dagen låt!
Neil Young- Heart of Gold

Hey baby, I think I want to marry you!


I'm glad you came!

Har haft en riktigt fylld helg, är första gången jag är hemma nu, förutom fredag natt när jag sov. Men det har varit grymt kul! Fredag var vi hos Madde och grilla och bada. Lördag hade skolan öppet hus och på kvällen var de bio(har varit filmfestival i helgen) ,sov hos Madde till idag. Idag har vi varit på skyltsöndag. Imorgon blir det Luleå och på tisdag ska vi jobba på företaget. Har ju kompledigt måndag och är ju alltid ledig tisdag.

Har inte tagit nå kort med såg nu att Madde hade lånat min mobil, måste ju lägga upp bilden!


What doesn't kill you makes you stronger!


Fredag 21/11

Dagen började bra, klev upp en timme före jag behövde, hann inte käka mat och tog på mig fel tröjja så den glider upp heela tiden! Men, kan ju trösta mig med att det är fredag i alla fall! Fast.. vänta nu, vi har ju skola imorgon också! Känns sådär inte ok alls, men blir ledig måndag, det plus min valigt lediga tisdag går jag bara tre dagar nästa vecka. Känns lite mer ok!

True.

"Our character is what we do when we think no one is looking."
-Eric Saade, Twitter.

Best of 1D!

One Direction - Taken.

One Direction!

Äntligen har jag laddat ner One Directions album! Eller.. hm, köpt menade jag ju såklart. För det är olagligt att ladda ner och jag är laglig! Aja, fast nu var det ju inte det jag skulle skriva om, utan jag skulle skriva om ONE DIRECTION! Helt amazing ju!

Taken

Varit på julmarknad i sparbanken. Eller, vet inte om man kan kalla det julmarknad precis, det var vi tre UF från skolan och ett annat bord. Vi sålde i alla fall inget med vårat UF, eftersom vi inte börjat massproducera ännu, men snart! Då jäklar är det bara att köpa sig en Piece of cake!

@school


Louis Tomlison and Harry Styles, will you please marry me?


What doesn't kill you makes you stronger!


Ett år sedan, give or take!

HAHAHA!

Piece of Cake!

Hade engelska nationella idag, tog ungefär 2h. Men vi fick sluta efter och vara lediga resten av dagen så det känns ju ändå helt ok. Drog på gymmet en snabbis och sen åkte jag till Johanna. VI jobbade emd UF och förberedde för imorgon. Vad händer imorgon frågar ni er då. Jo, såhär är det, vi ska stå på sparbanksdagen(?) mellan 16.00-?. Jag kan inte riktigt tiderna, men kom förbi! Kolla på vårt företag, köp en fika bit och svara på några frågor! Lätt värt!
Våran ''frågelåda'' vi ska göra en undersökning, kolla intresset och så. Då måste man ju ha en söt lite låda att lägga lapparna i. Är grymt nöjd med den! Var dock mest Johannas mamma som gjorde den, menmen..

3år!

Såg att jag hade haft min blogg i 3år någon gång i Oktober. Det känns ju gode sick. Tänk er, 3 år! Det är hela gymnasiet. Dock har jag ju kanske inte alltid varit så bra på att skriva. Men det är en annan femma. Kan ju i alla fall ladda upp en bild i brist på annat!

Na na na

Var hos Johanna och jobbade med vårat UF företag idag, sen bakade vi en kaka för att prova våran produkt. Vi ska göra en kakskärare typ, kan försöka slänga upp en bild. Men tills dess får ni nöja er med en bild på den sjukligt goda kakan vi gjorde!


Mobilblogg!

Provar på det här med mobilblogg nu då, får se hur det går..


Plaything

Go find some other fool who will love you!

Who do you think you are?

Nog kommer jag ihåg bloggen alltid! Sjukt bra gjort av mig tycker jag. Har ju dock inte något att skriva, så det får bli ett mini inlägg så kan ni få nå biler istället. Enjoy!
Väldigt fin bild vi tog hos Johanna med vårat UF företag!


Johanna och Jag på Vistträskmarknaden.

Hade visst en blogg också..

Jag hade helt glömt bort att den hör fanns kvar, bloggen alltså. Men nu jäklar ska jag ta tag i den, eller? Kollade statistiken, en hel trogen läsare har jag! Tack du godhjärtade människa för att du läser min blogg. Trots att det var ungefär 1000år sedan jag uppdaterade senast. Men man brukar ju säga, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Mörkhårig har jag blivit, men få ingen hjärtattack nu, det är hårförlängning. Mitt hår har ej vaxt en halv meter på några månader. Tyvärr...
Töjjt örat har jag också hunnit met, 12mm är det nu! Mycket fint, men en glitrig tunnel och allt i. Jag har ingen bild så det, min kära läsare får du föreställade dig hur det ser ut!

RSS 2.0