Never again.

I'm far away from everthing I knew.


Youtube misstag

Satt på youtube och skulle lyssna på Bruno Mars, men något blev fel och istället kom Justin Bieber, eller tror det var han iaf. Liten, brunhårig killer som ser ut som 12 och sjunger som en 10årig tjej? Är det han, ja då vare biebban kom fram då i stället för Bruno.

Det är sådana små överraskningar som gör livet lite mindre värt att leva.

besviken.

Usch, är så himla besviken på mig själv nu! Hade bestämt mig för att jag skulle gymma efter skolan, sen direkt hem och plugga hela kvällen. Gym dele funkade bra, men så fort jag kom hem fastnade jag framför datan, facebook, bloggar och nya avsnitt av massa serier. Jag vill bara spola tillbaka tiden till när jag kom hem och tvinga mig själv att sätta mig ner och plugga. Men, det blir väl att nattplugga istället, trots att jag verkligen skulle behöva sömnen. Fy för mig, och grejen är att jag vet att jag inte kommer plugga efter jag har skrivit detta heller. Åh, jag blir helt ledsen och jätte jätte besviken. Usch.

Nä, ska ta tag i detta nu och börja plugga. Skiter i att jag verkligen inte vill.

för trött för att sova.

Sitter och plugggar,och pluggar, och skriver, och skriver lite mer. Låter kul va? Nejmen, har två idrottsinlämningar som jag fått klara, en NK inlämning som börjar ta sig, tänkte hinna plugga lite svenska och Samhäll och kanske skriva lite på spanskan innan natten går över till morgon. Tvivlar på att jag kommer orka mycket mer, är sjukligt trött nu. Det blir nog att ta en pluggardag imorgon också.
Skönt att det snart är lov i en hel vecka!


Börjar bli ordentligt party sugen, den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge ;)

I'm all alone and I need you now

Her name is Alice

Bandit me crazy.

Söndag. Träna och plugga dagen, och trots detta har jag inte gjort något av det. Har nämnligen packat upp allt jag fick med mig från torps. Och tro mig när jag säger att det var MYCKET! Men nu är jag då äntligen klar.. typ. Har en väska kvar. Men den låter jag stå ett tag, för nu ska jag njuta lite av Bandits ljuva musik, bara ta det lungt för första gången denna helg. Sen blir det plugg och träning, sen..

kungligt sällskap!

Fick fin besök idag/ikväll. Rebecca, Jonathan, Malin, Erica och Stefan kom och hälsade på. Nu är det dock bara jag, becca, jonte och malin kvar. Och Rebecca och Jonte drog visst också nu. Bara Eliten kvar nu då! Äh, blir att övertala Malin att vi ska kolla film, cya!

took a raodtrip, a loooooong one.

Åkte ju iväg till Sundsvall igår med papi för att hämta resten av mina saker som var kvar på skolan. Vi for från Älvsbyn direkt efter jag hade slutat skolan, alltså vid tre. Vi kom fram elva på kvällen och började packa ihop rummet då. Sen klev vi upp halv sju och fortsatte packa. Vid halv nio var vi klara med allt, nio åkte vi hem idag. Så sammanlagt har vi kört 120mil på 25 timmar. Känns bra. Jag sov ca.3 timmar på natten, så är gode trött.

Yes, I took it from facebook..

Jag heter: Kajsa
Jag vill dricka: Kolsyrat vatten
Jag har: Kompisar
Jag är rädd för: Kineser
Jag gillar Inte: Kyla
Jag sjunger som: Katy Perry
Ett djur jag påminner om: Krokodil

I'm going to sleep

Tänkte lägga mig i hyfsad tid ikväll, är så himla sjukt trött! Och jag förstår inte varför, har inte gjort så himla mycket idag, gym, skola, hem, sova, se film. Plus att jag bara hade fyra lektioner idag. Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och läsa lite i boken min syrra köpte till mig.
Hon sa att den passade till mig. tack så mycket, true story men ändå, stort tack för den!

hehe

Kartkunskap, Naturkunskap och egentligen borde Matematik stå med.

Pluggar, pluggar och pluggar. Men ändå känns det som att jag inte har fått nå gjort, jag har massa mer att göra. Så imorgon har jag en stoor hög med plugg att ploga mig igenom. Det brukar gå bättre med Te och bra musik. Så laddar iphonen och kokar tevattnet, för imorgon kommer jag behöva alla hjälpmedel som finns för att behålla min koncentation. Speciellt eftersom jag just nu, as we speak, håller på att ladda ner två osedda säsonger av Samantha who? Jaja, jag lämnar allt det där till imorgon, för nu ska jag sova!

Eyecandy!

there I go again making you cry.

Under 2010 har jag...
hånglat med en kille? ja
hånglat med över 5 killar? ja

hånglat med en tjej? ja
hånglat med över 5 tjejer? nä

myst med någon speciell? jå
pussat en killkompis? jå
pussat en tjejkompis? ja
saknat någon riktigt mycket? jå!
fått nya vänner? Ja!
gråtit inför den du tycker om? jå

älskat någon påriktigt? nä
gjort något du lovat dig själv att inte göra? ja
gjort något inom kärleken som du sen ångrat? jå

varit förälskad i någon? ja
kramats med någon? jå
busringt någon? haha,jå
ljugit minst 100 gånger för någon vän? nä
gjort något riktigt dumt? ja
rökt? haha ja
snusat? ja
druckit alkohol så du spytt? hehe, jå..
skolkat? Ja
slagit någon riktigt hårt? ja
varit riktigt arg på någon? JA!
hatat någon? nästan.
till sist, hur tycker du 2010 har varit? riktigt jäkla bra!

Just nu:

Känns det som att jag ska hosta upp lungorna, inte bra alls!
Väntar jag på att maten ska bli klar så jag kan fara till Therese och basta med folk.
Vill jag åka utomlands! Bort från kylan! Jag vill till..hm, Italien!
Lyssnar jag på My side of the story (låten jag la upp för nån dag sen.)
'

got nothin' to do

jag och Rebecca var jätte duktiga och drog på gymmet under vårat 4timmars hål. Vilke kanske inte var så genomtänkt med tanke på att jag hade feber imorse och snorar och har ont i halsen.. Men men, man lär ju av sina misstag. Börjar iaf om 15.20, så bara en kvart kvar! Vi slutade tolv, så det är liiite drygt!

My side of the story

Låten nedanför är helt underbar! Jag hoppas alla lyssnar på den, nu! Och sångaren är det väl inte några större fel på heller, hehe.
mums!

I try to catch my breath, barely surviving.

Why is happiness casting me in the shadows,
Hold on, dont turn and walk away
Save me
And I cry these words, but nobody came
I'm all alone, running scared, losing my way in the dark
I tried to get up, stand on a prayer, but I keep crashing down hard
This is my side of the story
Only my side of the story
And nobody cares, nobody's there, no one will hear
My side of the story

Emptiness its all around me, I try to catch my breath,
barely surviving
I cant go on and I've come undone there's nothing left in me

As I fall down, hold on
As I fall away

My side of the sory, no one will hear, no one want's to listen.

http://www.youtube.com/watch?v=PUPwCiEoRVo

Can you see it now?

Har lagt upp min nya header, klicka på f5 om det inte går att se den.. Då ska det nog fixas!
högakusten bron.

Can you see it now?

Har lagt upp min nya header, klicka på f5 om det inte går att se den.. Då ska det nog fixas!
högakusten bron.

Rebeccas Ûber fina bilder!


Rebecca la ut nå bilder på FB, så jag snodde några av hon, hehe.
Sorry Bob.
Jag, My new Bff Paris och Johanna
SOMMAR!
Närbild?
Yeah, gillar karatesparken!
Håller btw på att fixa med en ny header, så håll utkik, kommer nog ut ikväll!

Detta fält måste fyllas i

Söndag, end of the week. Vilket är gode tragiskt flfr på Måndag börjar jag i Älvbsyn. Det ska bli skönt att få börja där, men inte kul att börja skola. Anyway, var i jokkmokk igår, fick med mig lite saker hem, en thsirt, jägarsaft och sånadär spännen som du spänner fast handskarna och  jackan, sånna som småbarn brukar ha. Kommer lägga upp bilder på det och piteå shoppingen snart. Men inte nu, för nu blire the vampire diaries och the big bang theory!

Shoppat som aldrig förr!

Sitter och väntar på bussen i Älvsbyn. Ska hem efter en lång men rolig dag i Luleå med mucho shopping, och det gillar vi! Har fått med mig massa fint hem, och billigt var det. Det gillar vi ännu mer! Lägger upp bilder sen om jag orkar, nu ska jag hem och käka pasta, sen blir det en tidig kväll för imorgon ska jag till Jokkmokks marknad. Det gillar vi mest!

burning down my house.

Hörde från neder våningen att mamma kommer in och skriker:
''Det andra huset är fyllt med rök!''
Så jag snör på min skor och kutar till andra huset, och sant som det var sagt. Hela huset är fyllt med rök, pappa springer in och kollar så det inte brinner innan jag hunnit dit. Men det var bara kaminen som hade rökt in, så jag går in för att öppna balkongdörren men mamma drar ut mig för hela huset är fyllt med rök och ja.. jag har astma. Så Oskar går in och öppnar dörren. Nu är då huset rökfritt men allt stinker rök(inklusive jag) och det är nog gode förstört. Så det blir att ta ut försäkring och göra om allt. Kul. Det är gode nytt så det svider lite.
syns nog inte så bra, men hela huset var smökfullt med rök!

tetetetetetetetetetete

Jag vill ha te! NUNUNU! åh, life sucks! för jag orkar inte gå ner  och göra te. Eller, jo jag orkar. Te, jordgubbar, klementiner, apelsin och äpple. Mums!
Kärlek<3

Ain't no rest for the wicked.

Jag är ledig och gick ändå upp tio. Galet. Jag borde sova hela dagen ju! Men nä, istället går jag upp tidigt för att jag ska hinna åka och träna. Galet. Men jag har dock inte farit till gymmet än, ska åka med papsen när han har haft sin lunch klart. Idag blir det ett jobbigt gympass. Tänkte köra mage/rygg och 1timme kondition, kommer vara död sen. Galet.

Hade inte varit helt fel att träna här!

roadtripp

Är så sjukt trött efter min lilla roadtripp med liv och hennes mamma. Låt mig gå igenom den med er, på Måndag kväll, 15.20 för att vara exakt, tog jag bussen från Älvsbyn till Piteå. Där hämtade Liv och hennes mamma upp mig och vi åkte mot Sundsvall.  Vi stannade först i Skellefteå och käka middag. Sen stannade vi i Umeå och sov där. Klockan sju på morgonen åkte vi vidare. Vi stannade nog på alla mackar eftervägen och när vi äntligen kom fram till sudnsvall for vi och käkade på Ikea(frukost/lunch) Sen körde vi till Torps. Där packade liv ihop sitt rum och jag packade ner kläder +det viktigaste och städade. Det tog ca. 2-3 timmar. Klockan 3 vände vi och åkte tillbaka mot Piteå. Vi stannade på en mack, köpte glass. Åkte till umeå, stannade där och hämtade Livs jacka som hon glömt. Mitt i ingenstans hittade vi en pizzeria som fick förse oss med middag. Efter det var det raka vägen till Piteå. Där sov jag hos Liv, imorse halv nio gick jag upp och 09.40 satte jag mig på  bussen som tog mig till Älvsbyn. Väl i Älvsbyn gick jag på gymmet och tränade i två timmar, sen ringde Oskar och äntligen är jag hemma!
För er som orkade läsa igen allt: Jag har sovit kanske 4 timmar båda nätterna. Så jag har ingen ork kvar nu, tar en pn på minst en timme. BY!

RSS 2.0