2013, 2014 och 2094

Hur har 2013 varit? Inget att hänga i julgranen men ändå helt ok. Väldigt "light" år, inga speciella händelser som jag kommer ligga och längta tillbaka till, men ändå några guldkorn här och där.
 
Vad ser vi fram emot under 2014 då? Ja, mycket.
Jag spår ganska tröga Jan, Feb, Mars, kommer nog mest innehålla jobb och leva snålt för måste spara ca$hen till bättre tider. I April plockar vi fram första högpunkten, London och kanske resten av detta fantastiska land? Möjligheterna är oändliga. Hemstad till One Direction och Charlie Hunnam, kan det bli bättre? Taggar mycket shopping och öl.
 
Vi spolar sedan fram till Juni och vad hittar vi där, jo, 20 år(!!!!). Och vad betyder det om inte SYSTEMET! Inga mer "kan du gå på systemet åt mig sms" åh, du oändliga lycka. Veckan efter detta dras det iväg till Stocholm för inget mindre än One direction live. Ser fram emot detta mycket då vi fick ståplats längst fram. Tar gärna i hand med Harry Styles, men undviker helst att få en svettig handduk i fejset, tack på förhand. 
 
Fyll sommaren med diverse små "festivaler", jobb och värme och sen har vi kommit fram till hösten. Känner att denna kommer knapra på tungt med jobb, jobb och mera jobb. Men sen, vad vi har väntat, nu kommer det äntligen, höjdpunkten på året! Det vi ser mest fram emot, Thailand under obegränsad tid, ska bada i vattenfall och käka färska kokosnötter trots att jag hatar kokos. 
 
Tar och gör 2014 till året som gud pissade guld på! 

RSS 2.0