rules of my life

Sometime everyone have to grow up, it's nice to know that I'll get there waaay sooner than you!

När vissa personer beter sig som att dom än vore 12 år blir jag irriterad. När vissa personer inte kan ta ansvar för sina handlingar blir jag irriterad. När vissa personer inte ser det självklara om sig själv, sen förnekar detta när det pekas ut blir jag irriterad. Nä vissa personer ljuger, är falska, har dubbelmoral, tror att dom är så jävla bra, prioriterar fel, inte håller vad dom lovat, då, då blir jag irriterad.
När vissa personer säger en sak, sen ändrar sig(på grund av andra vissa personer) då blir jag inte irriterad. Då förlorar jag en vän, frivilligt.

losing control of our feelings.

It starts with pain
Followed by hate
Is there a cure for your sickness
Have you no heart?
There's a sickness inside you that wants to escape.
It's a feeling you get when you can't find your way
in a world so cold..

I will never say never.

Åh. Dessa håltimmar. Man vet inte riktigt om man ska älska eller hata dom, just nu är all kärlek bortblåst. Och inte slutar man snart heller, nä. Idag går jag till tjugo över fyra. Förstår ni hur sent det är?! Mina föräldrar slutar jobba tidigare än mig. Det är INTE ok!
Snart kommer fintjejen hit! <3

Tell me you need me!

Dåligt på att blogga är jag! jag vet. Men det händer ju så spännande saker i mitt liv just nu, eller? Ja, jag var ju i Skellefteå i helgen hos Malin, kolla in hennes lägga, träffa hennes polers, drog lite blackandwhite. hehe. Och igår vann Luleå över.. ja, vad är det nu dom heter igen, fjollorna ni vet? Dom som inte kan spela hockey så dom spelar fult istället, och gnäller på Luleå. Äckeldjurgårdana. Ja, ännu en gång har det bevisat att norrbotten är mycket bättre och mycket finare än stockholm! Tagga första semi matchen mot Skellefteå(inavlet) på Tisdag(?)!
KÄRLEK<3

Maybe it's true, I cant live without you.

I'm thinking two, is better than one!

Tre är en för mycket.

ja, vad kan man skriva. Jag har skaffat tumblr, så nöter det gode mycket nu, ja, och bb. I helgen blir det att dra till skellefteå och hälsa på Malin, det kommer nog blir gode awesome skulle jag tro! Imorgon bär det av. Anyway, vissa saker blir klarare efter ett tag, efter stormen kommer inte lugnet, då kommer klarheten. Och jag ser nu allt som varit så suddigt förr. Jag förstår vilka som är mina vänner och vilka som jag klara mig utan. Det finns en regel som alltd stämmer dock.

Tre är en för mycket.

I just came to say Hello.

Har otroligt tråkigt, måste egentligen plugga massa men jag orkar inte börja leta efter vad jag ska göra. (nej jag håller inte koll på det). Så istället sitter jag och kollar på bigbrother klipp, har dock sett alla, och tar kor med min ''jätte bra'' cam. Notera ''. Aja, längtar i alla fall till helgen, då det blir Skellefteås tur att leverera!
Så otroligt snygg jag är! Haha.

Running away.

Drar ner på byn och till gymmet för att biffa lite. Eller, nää. För att bygga upp konditionen som jag tappade under hela AWPE fasen.

Talk to you when I get back!

You will not become popular.

Igår började ju bra, med vinst för Luleå mot Djurgårdsäcklerna! 3-1. Det satt grymt bra, 3/7 semimatcher vunna! En till så blir det kvarts, och inte nog med det, Skellefteå förlorade sin 3:e semi match. Så det satt ännu bättre! En till så åker dom ut! Och det skulle sitta så otroligt bra, det går inte ens att förklara.
Sen går jag in på Bigbrother.se och ser att Martin och Sara har börjar komma varandra närmre. Det gjorde kvällen ännu bättre! Men som man säger, när nånting bra händer måste något dåligt hända. Eller, ja.. man säger väl inte så, men jag gör det nu. Så, klockan åtta slog melodifestivalen igång. Och från början hejjade jag stenhårt på Eric Saade, men efter att fått höra hans låt några gånger vände detta, jag menar. Pojken kan ju inte sjunga?! Så vi ska alltså skicka en kille som inte kan sjunga, och inte nog med det, som sjunger om att nli popurlär, för att representera Sverige. Bra val där. Verkligen. Vi har ju inte skämt ut oss nog mycket med alla andra skit kassa bidrag vi skickat. Äh, varför inte göra det ännu värre!
Min kväll i bilder.

Taylor Swift, you said it!

Do you still feel like you know what you're doing?
I don't think you do.
So let's hear the applause,
C'mon show me how much better you are.
See you deserve some applause cause you're so much better, HA!
Do you still feel like you know what you're doing?
I don't think you do.
So let's hear the applause,
C'mon show me how much better you are.
See you deserve some applause cause you're so much better, HA!






RSS 2.0