körkort

Håller på riktigt att drunkna i körkortsplugg. Det enda som finns i min hjärna just nu är jäkla äckel teorin, jag har till och med börjat drömma om körkorts teorin. Då är det illa! Börjar fundera på om det ens är värt de... Ja, det är det. Men jag orkar inte plugga nå mer! Bara ca. 2 veckor var nu! Sen då jäklar, har jag förhoppningsvis körkortet och trafiken kommer aldrig vara säker igen!

dansa, dampa.

Jag är villig att betela någon en stor summa pengar för att göra allt mitt skolarbete som jag har kvar så jag bara kan fokusera på körkortet. Någon som känner sig sugen? Ingen? Kom igen, nån måste de ju finnas! Nähä, slipp då! Men tänk såhär, när alla zombies kommer och ska äta upp era hjärnor ska ni då inte få låna mina svärd och försvara er med!

2 veckor sen sist!

8km 43 min

Märks att jag inte tränat på ett tag känner jag, gav mig ut idag med hopp om att pressa mig under 40 min. Det gick ju inte som planerat, men vad kan jag förvänta mig när det var ca 2 veckor sen jag sprang ute senast. Illa! Började iaf bra, låg och snittade 5min/km men då slog mjälthuggen i, båda sidorna gjorde brutalt ont så fick sänka farten lite men höll ändå ca 6min/km. Kolla klockan när jag hade en km kvar och såg att jag låg på 39 min, så sprinta sista km och klara den på 4 min!! Är väldigt bra för mig då jag förr tog 7min/km. Så ja, man kan ju säga att jag är gode stolt. Ska gå och anmäla mig till stadsmaran(?) imorgon, den ligger på 10km om jag inte är helt ute och cyklar. Så tagga den nu!!!

RSS 2.0