The boondock saints!

kjdhfjhfkhbad, let's get married! Sååååå heta!

Kåbdalis by day

Chill bild från kåbdalis i fredags, det var strålande sol och riktigt skönt väder hela dagen. Fredag kväll åkte jag till Luleå och såg the hunger games på bio, lördagen och söndagen tog jag de bara lugnt, så nu vet ni det!


Chicken soup for the teenage soul

Vet inte riktigt vad som händer med min mage just nu, känner bara att det är något som är fel. Så klickar igång ett avsnitt av Big Bang theory och somnar in framför det. Hörs imorgon om jag någonsin tar mig upp ur mig über sköna säng!

Fanny 18år

Sitter i bilen påväg hem från Fanny, har firat att hon fyllt arton men mängder av fika! Känns som att jag gått upp tio kilo minst. Bara två och en halv månad kvar till min tur nu, längtar sjukt mycket!


Hatar flygplan!

Sitter på flyget påväg hem, hatar verkligen att flyga! Håller tummarna för att jag inte ska dö och slår igång The Boondocks Saints, mums på dom!

Bara det värsta kvar nu då!

Sitter på pendeln mot Arlanda, är sjukt trött och skulle kunna ge nästan vad som helst för att få slippa flyga hem. Det kan nog vara det värsta som finns. Om det är någon som känner sig sugen på att ta min plats så är det ju bara att höra av sig!


Tja, tio grader varmt och strålande sol. Självdå?


bästa samtalet på länge!

Camilla och Hanna R sitter och pratar om att Amandus är för ung att hångla med.

Hanna R: Det är som att hångla med min lillebror.
Camilla: Soo?
Hanna R: Han är tio..
'
HAHAHAHA, jag tror på riktigt jag dör av skratt!

tumblr said it!


Blev lite fel där va?


Cause I'm in LA

Blev en lite spontanresa till Stockholm igår, inte LA som man kan tro av rubriken(synd). Så nu sitter jag hos syrran och väntar på att klockan ska bli 4 så Alice ska komma hem. Jag kom fram så sent igår så hann inte träffa henne då, imorse hann jag typ säga hej innan hon var tvungen åka på dagis. Men imorgon, då blir det kvalitets dag med moster! Inget dagis så länge jag är här!
mitt hår se ju.. relativt rött ut..

Företagsmöte med Piece of Cake! Like a boss!


Jag satte eld på regnet!


RSS 2.0