Alla hjärtans dag osv.

Gjorde ju faktiskt ett hjärta i gröten nu när det är alla hjärtans dag och allt. Har också sett att det är nån som länkat min blogg på Facebook och säger att det är hon, jag är inte Otilia Öhgren på Facebook! Det är ett fejk konto!

Älskar Onsdagarna!

Startar dagen med en klassisk grötfrukost. Ska sen börja åka mot skolan och min första och enda lektion för dagen. Efter det blir det ett efterlängtat gympass, kondition står på schemat. Man kan ju inte göra annat än att älska Onsdagar!

Umeå och Fredag

Igår klev jag upp 5 på morgonen för att sen åka buss i ca. 4 timmar till Umeå. Vi var och kollade på Universitetet och det var jätte roligt! Började faktiskt längta till universitetet nu, men vet än inte om jag vill söka polis eller jurist.. Idag har jag hunnit avklara ett muntligt prov i Religion (MVG yeah!) och slaktat axlar, bröst och konditionen på gymmet. Nu blir det nyaste Vampire Diaries, Supernatural, B&B och Glee. Ha en härlig fredag!

 
 
 

När Onsdag känns som Fredag!

Har hunnit avklara min enda lektion idag och satte sedan av till gymmet där det blev kondition till 110%, ett av dom hårdaste passen på länge. Har också hunnit laga finmiddag bestående av kyckling och majs, älska majs! Nu står religion hemprovet och The Mentalist på schemat, stället klockan på 5 imorgon så känner att det blir en tidig kväll!

Frukost och new girl

Börjar dagen med grötfrukost, te och nyaste avsnittet av New Girl! Kan ju inte bli bättre!
 

2013 osv.

Nog har jag kvar min blogg än och skriva i den ska jag försöka börja om med. Vet inte hur många gånger jag skrivit så förr, säkert ett x antal. Har ju då köpt en iPhone 5 så när jag får tillbaka min dator som är på lagning kan jag ju börja med bilder. Nu kan ni få en sen i fredags när vi var på tresco i Älvsbyn. 

Dreamteam!
 

RSS 2.0