And it's hard to dance with a devil on your back.

Sov 17 timmar natten till igår/idag(?) Tror jag sov mig sjuk, för mår inte bra just nu. Har ont i halsen och har haft feber. Känns riktigt kul med tanke på att jag går på natt imorgon och jobbar hela helgen. Pengar, pengar, pengar är det enda som får mig att ens orka tänka på att fara till jobbet. Man blir så himla slut i både kropp och huvud när man jobbar natt! Sen blir mitt dygn helt fuckat också, inte kul när jag sen ska jobba dag efter jag gått av sista natten. Inte samma dag iaf, tur de. 
 
Funderar på att göra en nyttig månad som Madde håller på med, men med tanke på att jag ska jobba natt och att onyttiga saker är det enda som får mig att hålla mig vaken så känns det som en dålig ide. Aja, får väl ta de nästa vecka ist. (Hahaha, kommer aldrig hända!) Har "gjort det nästa vecka" i typ 3 år nu!

DOUCHE!

AAH, Usch, spyr, DOUCHE,dör, vill döda, mår illa, måste slå av datorn, aaah, DOUCHEBAG! Ungeöfär så jag känner när jag ser Paradise hotel och Jeppe är med och kommer till final. ALLTSÅ VA? Vad händer med världen? Ska sånt beteende uppmanas, ja jag vet att detta är en reality show och inte nån moralskit men KOM IGEN! Han kan möjligtvis vara det värsta som har hänt världen, efter typ hitler och dom grabbarna. Seriöst, jag dör. Har nog aldrig velat slå en människa så mycket som jag gör med han. Nog för att i slutändan skulle jag bara göra han en tjänst, allt som kan hända med hans fejs är ju då en förbättring över nu. *badum tish*
 
Är det bara jag som ser detta eller?! Mest troligt inte. Fattar inte folk som skriver att han "spelar ju spelat bra broshan" för det första, jag är varken din bror eller en kille så käft. För det andra, du kan "speal spelet" utan att få 90% av dom som tittar att vilja kräkas på dig. Jag tror inte på att man kan hata någon av att bara sett dom på tv, men serisöt, jag ogillar han mer än Wiliam Dafoe. Japp. jag sa det. Blää, tänker inte ens lägga upp en bild på han för hade inte tänkt framkalla kräkes hos dom som, mot förmodan, läser detta. 
 
Okej satan, din poäng har nått oss, ta nu tillbaka din avkomma till helvetet. Du hatar världen, vi förstår, men ingen förtjänas att utsättas för denna tortyr. 
 
VÄRLDENS. STÖRSTA. DOUCHEBAG. Justin Bieber ligger i lä här. 

RSS 2.0