Så sött, jag dör!


Fotogeniska? Ohja!

,

Virkar, självdå?


2 days left

Snart är det jul! Längar så det gör ont. Idag fick jag också veta att One Direction kanske kommer till Sverige igen i början av nästa år. SICK! Jag ska dit så jävla mycket så detär inte ens kul! Plus att jag kommer få ett VG i Engelska A, förvånande men väldigt roligt! Kan ju också passa på att skryta med mina två MVG i Matte B och Företagsekonomi A. Jag vet, jag är bäst.

#sofreakingtired

Igår elva på kvällen kom jag på att min uppsats som skulle in idag inte var så bra, så jag satte mig och skrev en ny. Detta resulterade i att jag bara fick två timmars sömn i natt. Är så obeskrivligt trött just nu, trots att jag sov några timmar när jag kom hem. Känns som att jag skulle kunna sova i ett dygnt, minst!

Tumblr, du är så rolig ibland.

Nu blev ju dock bilden väldigt liten, men ni kan ju gå in på tumblr.com och kolla är istället.

1D


Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas till slut.


Detta är riktigt kärlek!


Everyday I'm tumblring.


Hej kompisar!

Har företagsekonomi, självdå?

I want to make you smile, this will.

Så jäkla ljus och glad låt!

To-do list.. Usch!


Nu, finns det så mycket annat att göra

Det är sjukt hur mycket det finns att göra på internet när du verkligen borde plugga och hur lite det finns när du inte har några läxor alls. Just nu sitter jag här med 3 oskrivna inlämningsuppgifter, 1 ogjord muntlig redovisning och matte B nationella imorgon, tror ni jag pluggar då? Nej. Självkart inte. Jag försöker ta tag i det, men min koncentrationsförmåga räcker i ca. 3 min så det går inte så bra just nu.

Usch! Fy! Blä! Jag vill inte och orkar inte! 

You need me man, I don't need you.

''They say I'm up-and-coming like I'm fucking in an elevator''
- Ed Sheeran - You Need me, I don't need you.

When I look in the mirror, I don't even recognise myself.

Skrev ju för ett litet tag sen att jag fuckat upp knäet när jag sprang, men skrev sen inget mer. Nu har jag dock märkt att det är något fel med mitt knä på riktigt. För varje dag jag sprungit på bandet har det bara blivit värre och värre. Idag nådde det nästan bristningspunkten. Men jag drygade ut en mil och nu har jag så sjukt ont så det är inte ens sant. Mamma tror det kan vara nå ledband, jag har själv ingen aning. Så blir att åka tilll läkarstationen och kolla upp detta imorgon om vi får tid, jag hoppas bara på att det inte ska vara nå allvarlig, har just fått tillbaka all kondition och nu tänker jag då fan inte tappa den igen!

Ska bli kul att se vad jag har pajjat denna gång!

''Är du ett sånt där retard?''

LOL

Skype is over and it's time for bed

Ja, som rubriken säger. Vi har avslutat vårat lilla samtal, men sparade gruppen så nu finns den på mitt skype konto, som tjejchatten. Det var Alexander som valde namn! Tänkte kolla lite på film och sedan förhoppningsvis få sova lite. Har så jäkla svårt att somna på nätterna men få försöka i alla fall.

Hade tänkt kolla på Tangled men orkar inte hämta andra datorn där den finns nedladdad. Så få bli The Ledge itsället. En riktigt bra film, med en bra handling och faktumet att Charlie Hunnam är med i den gör ju bara saken ännu bättre!


Skaaajp!


Shout out!

Till mina snälla kompisar som jag just nu skypar med, Madelene, Otilia, Rebecca och Alexander!

Youtube, you so funny!



Mina pojkar, helt fin klädda endast för mig! <3


I want you, but that's crazy!

Sett denna bild på tumblr mycket, har rebloggat den och så. Men måste lägga upp den här också, det är nått som gör så att jag är helt förälskad i denn bild och kille!

Sing along to my stereo!


I ain't never seen the sky so clear.

I helgen har jag inte några planer, igår somnade jag direkt jag kom hem från skolan. Sen spenderade jag det lilla som  var kvar av kvällen med att klippa ihop den sjuklig bra videon som jag la upp. Idag har jag bakat bröd och det blev faktiskt bra! Egentligen borde jag verkligen sätta mig med franska böckerna och historia uppsatsen som ska vara klar på måndag. Men, jag orkar verkligen inte! Gå ner och äter istället, lät mycket bättre!

Ett litet julkort till alla er som orkar läsa min blogg!


SP2 Lektion.

Några från min klass på en Uf timme, vad kan man säga? Vi är AWESOME!



Maybe tonight I'll call ya, after my blood turns into Alcohol.

Ed Sheeran - Give me love

Ed Sheeran - Drunk

I ain't gonna go to heaven!

Eftersom mitt gif försök misslyckades kan jag istället ge er en helt underbar låt! Enjoy!

Ryan Horne - Terrible Tommy

If I only could sing.. or play a instrument...

Försöker lägga upp en gif då, får se om detta lyckas!


Update: Uppenbarligen fungerade det inte, någon vänlig själ som kan berätta hur man lägger in en gif på sin blogg?

Tja jultomten, vad up?

Mina hörlurar, som jag älskar har gått sönder för ett tag sen. Eller, ena lurern har varit glapp. Men, jag hat fått det att fungera ändå genom att lägga sladde under mobilen, tejpa och alla möjliga sätt. Men idag när jag var på gymmet hände det värsta som kunnat hända, båda gick sönder! Bara sådär, helt plötsligt va de helt tyst. Kan nog vara det tråkigaset man kan göra, träna utan musik alltså! Det är som att se film utan ljud, extremt meningslöst och tråkigt som fan!
RIP min bäbisar! Men, tur att tomten kommer komma med nya!

New music, Love it!


Best day ever..?

Jag råka vrida om mitt knä eller nå idag när jag sprang på bandet, gör då ont som fan nu. Sen när jag kommer hem från skolan försöker min kattjäkel klättra uppför mitt ben genom att sätta glorna i mitt knä, det jag ej har ont i, och dra sig uppåt. Jag skakar bort hon men nog fan har jag 5 klösmärken som blöder. Så nu är båda mina knän helt fucked up.


Bra dag! Verkligen, toppen!

Det kanske aldrig blir bra, men det blir bättre!


Lördag 3/12

Var med massa flickor hos Fanny syster och drack lite vin och myste på. Sen tog jag, Otilia och Malin en liten roadtrip för att hämta lite saker. När vi kom tillbaka till Älvsbyn skulle alla typ hem så drog ocksp hem. Tog dock ca, 1 och en halv timme att ta sig, men det är alltid kul att sitta i en bil med påverkade människor! Kom iaf i säng vi 4-5, för att sen kliva upp 9 på söndagen och dra till Luleå. Kan ju säga att jag inte mådde så himla bra! Fick mig då en ny jacka och en halsduk och lite småskit. Nu ska jag ääntligen få sova!

Nog kan jag fotografera alltid!


Nu blir det till att klara sig själv.


Var är snön då?

Gick i shorts idag från gymet till bussen, sen från bussen till bilen. Jag förväntade mig på extrem kyla, istället möttes jag av ett ganska behaglig klimat. Det känns inte så okej, att jag kan gå omkring i shorts utan att frysa i December! Vad blir det på julen då, piratbyxor och linne?

Piece of cake UF

Bakade en långpannekaka idag och använde då självklart PoC'en. Här kommer lite före, under tiden och efter bilder.
Min Ubergoda kaka, vill ju ha den i bitar men det blir ju alltid så snett.. Hm.. Vad kan jag göra åt saken?
Sjäkvklart! Jag kan ju använda min PoC. Världens bästa kakskärare!
Kanterna skärs bort, alla bitarna blir lika stora och tänk så mycket tid jag sparade! Med en PoC krävs bara tre tryck, sen är det klart! Nu slipper jag stå och mäta och skära i flera timmar!
Kan man annat än att vara supernöjd med rsultatet? Skulle inte tro det! Så gör som jag, köp en PoC (Piece of Cake)

Kan nu även beställas i andra färger så som, rosa, blå, svart osv.

December 2011


RSS 2.0