Tävling!

Jag måste erkänna att ni verkligen suger på att tävla, kom igen! Är det ingen som har den minsta lilla vinnarskallen här? Jag som inte trodde att det fanns människor som inte tyckte om att vinna... Men tydligen finns det.
Aja tänkte ge er en ny changs, menar iaf att ni bara missade tävlingen, den var ju som gömd där nere mitt i ett inlägg som handlade om något helt annat, så här kommer den igen;

Gissa bilden!
Gissa vad som är på bilden nedanför, den som gissar rätt först får det som bilden föreställer. Jag avslutar tävlingen när någon gissat rätt eller det gått aldelse för länge. Så gissa, gissa, gissa nu!


Jag inser att det var en väldigt svår bild så ni kan få en ledtråd, jag tycker om det och det är nyttigt ;D Sådär, nu har jag varit mer än generös, ni borde faktis komma på det! (säger jag som gissade på mögel före jag visste var det var)'



Im Out
K!

What would my dady say?

Imoegon åker jag till umeå, jag har inte packa nå, jätte duktigt. Men ska packa allt idag ist. Nä nu ska jag u och springa.


Just nu spelas Pixie Lott i det ny funna surroundljudet :D
Uh oh, Uh oh..





    ↓
→K
    ↑

What would my Mama Do, If she knew bout me and you?

Hej

Jag kom nyss på att det gick att koppla in surroundljudet istället för att ha hörlurarna, haha, smart jag är! IQ noll, nejmen skämt o sido. Ljudet blev sjukt mycket bättre! Och jag gjorde det själv utan att ringa och fråga Oskar hur man gör! Creds till mig säger jag bara! ;D
Pratade med Mami och Papi vid maten om vad jag ska gå för gymnasie och så, slutsatsen av vårat samtal blev att jag inte fick gå i luleå. Men jag ska då fan INTE gå i älvsbyn! Nä, då blire pitwå ;D Egen lägenhet! (y)


Ska se RockNRolla (<33) sen sova i hyfsad tid ;D



Im Out
K!

mycket intressant, MYCKET intressant!

Heloj

Kolckan är tio och jag har inte ätit middag än, sämst i know! Men hade träning sju så palla inte käka före, plus att det är godare efter träning. Jag fick välja mellan grillat och pannkaka, hmm, vad tror ni jag tog? Låt oss se om ni verkligen känner mig nu *spännande musik*

Lånar oskars dator medans han är i kåbban med barbara, och han bakgrund är en aning..ja.. underlig. Så jag var tvungen att sms och fråga vad han hade som bakgrund.
Tänkte visa er den yterst underliga bilden..

Ser någon vad detta ska förställa? Hm, ni får gissa och den som svarar rätt kan få.. det som bilden föreställer ;D Så gissa på nu! 



Im Out
K!

Congratulations, I hate you

Jag låter rubriken tala för sig, men för att göra min poäng starkare kommer det en låt hära;




Olkart på villket humör jag för någon?!

Lycka är att hitta pengar!

Fick en trevlig överraskning aldeles nyss.
Jag höll på att städa (ja, till och med jag(!) städar) då jag upptäkte att jga har typ tre burkar med pengar i. Så självklart og jag fram pengarna och började ränka, jag gissade på att hitta ca.20. Men lilla chocken dära när jag fann 770(!!!) kronor! Som jag inte ens visste att jag hade! 

Vem hade kunnat tro att det var  kul att städa?



Im Out
K!

Watch me watch you

Har en chillar kväll ikväll. Kändes att det behövdes efter helgen. Jag har träningsverk i armarna, ryggen och vaderna. Nu det är skillat! Har ingen större lust att blogga, så ska återgå till att se på Family guy ist!



Im Out
K!

detta har hänt

Vaknade halv fyra idag, skönt med tanke på att jag gick och la mig sex.
Träning nu klockan fem, hade glömt det men som tur var fick jag sms som påminnig så ska börja dra mig till byn nu, känner inte suget. Skulle helldre varit hemma och slappat. Träningsverk i armarna, check!



Im out!
K!

Varför?

Varför smakar maten bättre klockan 4?
Och varför är man jämt hungrig klockan 4?



'
svar uppskattas

kalla folket för tjingtjonghoes

Hemma!
Sköön!

Blev Pdol ikväll, med otilia :D (y) Fett kul, stod längst fram på promoe! Så jävla grymt alltså! Villket drag, alla sjöng/dansa/hoppa och skrek med (inklusive oss).
Skulle ju egentligen se Hardcore superstar oxå, men vi sket i det och drog till tältet istället. Där vare mycket folk! Och as varmt!

För att summera kvällen säger vi såhär;
Bra musik, roligt sälskap, alkohol i mängder(för andra då), trevliga piteå(?)bor, handskakningar i mängder, låånga bankomatköer, inbjudanden till fester och gamlingar som tror dom är unga (usch!)

Lyckad kväll! :D



Im Out
K!


Vem får inte följa med in på pdol?

Vem var på pdol igår?
Jag var! jag var!

Eller.. i typ två timmar iaf, jag skulle planka in, men alla var helt galna och kasta sig över typ fem meter höga staket och det vägrade jag. Så jag, oskar och simon gick omkring och försökte hitta någonstans att komma in. Det tog några timmar, ett besök på coop, food pause i bilen och massa grönska på mina nya rosa jeans(:'() men till slut tog vi oss in. Vi låna en killes armband poch gick in på det. Fast då hade alla band jag ville se redan spelat XD hahah skills! Men aja, jag fick se Melody Club iaf (y) Sluta med att jag var hemma 4, jag var ganska slut. Men hungrig som fan så det blev natt käk (trots det faktum att jag redan käkat kring tre i piteå) Im faaat :*

Nejmen skämt och sido, Vem ska på pdol ikväll då?
-jag ska! jag ska!
Och idag ska jag till och med betala! Woohoo! Såå, vi syns dar ikväll? Yes we do!



Im Out
K!


Jag jobbar på videobloggen, fixar den kanske ikväll när jag kommer hem, hahaha! det kommer bli.. intressant..

HAHA!

Skulle inte tro det!
När helvetet fryser till is kanske..
Nä, det finns ju faktis en risk att det kan hända..
Jag snackar om inlägget nedanför
plus att om jag funderade på att V-blogga skulle jag ändå inte bry mig om att fråga er före,
no offence men det är ju inte så att ni är min mamma..
FAN, juste! Min mamma läser ju min blogg, okej mamma, du kan väll få tycka till då.
Men satsa inga pengar på att jag kommer bry mig.. XD


Mohhahah!
K

Om jag vill vara en i mängden

Något som tydligen blivit uber(med två prickar över U:et) popurlärt på sistonde verkar vara att videoblogga, så vad säger ni? ska även jag falla för grupptrycket och göra ett V-inlägg?

Släng in en kommentar med era tankar och åsikter kring ämnet ;D


Im Out
K!

Im leavin'

Haha!

Jag har ett läte från mario som medelande singnal(inte frivilligt) och varje gång jag får sms låter det ett litet pliing, då tar min mogenhet över och jag måste härma det ljudet XD Varje gång! Hahaha!

Var det femton eller fem vi sa?



Im out
K!


While my tongue is on the inside of some other girls teeth.

Hemma!
är jag..

Skönt? Tråkigt? Roligt?

Fråga mig om några timamr för nu är jag helt död! jag ska soova! SKÖNT!

Juste! Jag och madde måste vara världens mest turligaste människor! (jag är medveten om att det inte existerar ett ord som tuyrligaste) Anyway, vi åkte ju tåg hem, och hade sovplats i damkupe. Det är ju lite sådär halft skabbigt. men när vi kom dit fanns det ingen stege, och eftersom båda vi hade översängarna så var vi i behov av en stege. Men konduktören hade int tid att leta efter en så vi fick byta kupe.. Till en egen SOVkupe! fatta mer lyxigt! Där är det ju fan färdi bäddat och man kan duscha! NICE! Plus att vi fick byta gratis! Wooohoo! :D Thanx tåget :*


Någon som ska på Pdol Ikvl? (a)
-jag ska! jag ska!

GOD NATT!!! ;:D


Im out
K!

Imsdal är överbetalat vatten på flaska. Fast loka är värre för då betalar man för bubbor.

Tjao

tänkte köra lite italieno, vad tycker ni passar det eller vad?
Oh yes it does!

Aja, nu ska italienaren El-(spanskt dock men skitsamma)Kajsa se en tydligen bra(om man nu ska ha förtroende i andra) film med heta vampyr hunkar i ;D Mums <3 Och nej, jag pratar inte om Twilight, till och med jag har redan sett den.. Ofc pratar jag om en vampyrs bekännelse. Fast Marco envisas med att se nån himla kina fighting film, som tur är har jag Madde och Mimmi på mi sida så vi vinner luungt! Haha suck on that!
Nu ropar dom, byeye :*

'Vi ska se en vampyrs bekännelse!'
'It my body and I'll do what I want'
'Eh?'

No komments(pekar uppåt)

Oh no! She dissed B!

Dissen till B där i mitten av låten! Fy fan!

Vi ignorerar den jobbiga brunhåriga killen som uppenbarligen tycker om att klä ut sig som tjejer och som (även det uppenbarligt) inte vet vad en sax är.

Det blev många inlägg med politik nu, ingen aning vem hon som han ska föreställa är, nån A människa i guess. Men det var den första videon som kom upp när jag sökte på dont trust me på youtube, så tyckte att den förkänade att visas på min blogg :D I a fucking angel! (a)


A människa=American

Im not black and I aint running for president

Jag är inte nog gammal för att få rösta, plus att jag inte bor i America så sorry B ag röstade tyvär ej på dig :(



dont trust the ho.. again

Hittade en bättre video, den förra var dock den riktigt men gillar den här mer;




IKÄVLL FAR JAG TILL STOCKHOM! LYCKA PÅ HÖG NIVÅ! <3 Jag vet att ni tycker om mig trots avundsjukan som bubblar upp innombord ;D


Då finns det väll bara två saker kvar att säga..
DONT trust the ho
och


Im Out
K!

dont trust the ho

Jag drar!
dont trust the ho


PARTYLÅT nr1!!! ;*


Im out
K!

...

jag är trött och ska upp tidigt imorgon..



GOD NATT!










'

Hög statistik trots bloggbrist ;o

"Titta mamma jag bloggar!"

Nejmen, serriöst. Min mamma läser min blogg. jätte kul (övertrycket funkar inte(SKIT BLOGG) så ni får förställa er det ist över jätte kul)


skämt osido, men jag bloggar ju ändå! (fast det med att min mamma läser var sant, och det med att jag inte tycker om den iden så speciellt mycket också..så egentligen var inget ett skämt ;o men jag gillar osido så det får stå kvar xD Och om någon förstod det jag just skrev snälla! hur av er, för jag fatta inget så skulle vara kul om någon vänlig själv kunde förklara för mig!)



Im out
K!

Jag lever än

nej, jag är inte död
ja, jag är fortfarande 100% levande.

Har bara inte haft tid eller ork att skriva i bloggen.
det är som en förkylning ungefär, det kommer och går. Alltså lusten att skriva i bloggen.
På sånna sätt är jag lite som en gravid kvinna, jag har cravings. T.ex nu älskar jag bea sås, förut spydde jag praktis taget av det. Och nu älskar jag dikta, förut älskade jag bloggen.
Men men, det kan ju också kallas för tonåren kanske?




Im Out
K!

det visste ni inte

5 saker ni inte visste:

*Jag älskar skor, väskor, nagellack och böcker!
jag bara äskar att köpa det! Har typ miljarder av allt ;D
har även börjat få lite nojja över fägglada kläder <3

*Jag skriver dikter.
inte typ poet style, men på dikta har jag (hörochhäpna) två användare som jag "flitigt" använder.
Vad tror ni? Kajsa Nilsson som nästa Cornelis Vreswijk?(kan ej stava hans namn och orkar inte googla XD deal with it!)

*Jag är inte riktigt säker på att jag har haft en blogg förut.
Jag vet, jag skrev att jag hade haft det i typ första(?) inlägget. Men ärlig, är jag ej 100% säker XD Så om nån av er snubblar över en blogg med ägaren som heter Kajsa Nilsson feel free to kontakta mig och berätta de :D

*Jag bäddar aldrig min säng.
Visst min mamma gör det åt mig ibland, men jag gör det aldrig. Jag har som fastnat för hela *jag ska ju ändå sova i den om några timmar filosofin*

*Jag har sjukt dåligt immunförsvar och är sjuk hela tiden.
Verkligen HELA tiden. Förkylning efter förkylning.. SJUKT jobbigt! (hahha sjukt jobbigt XD Där var jag allt fiffig!)



Im Out
K!

Jag är smart.. bara dålig på att leta!

Jag letade efter Oskars godis skål imorse eftersom min tog slut. 
Jag hittade inte den.
En timma senare kom jag upp och hittade han sittandes i min sackosäck ätandes godis och läsandes KA.
Han hade gömt godiset i mitt rum!
och jag som sprungit runt hela huset i jakt efter det!
Ironi
Nä nu ska jag tröst äta av pappas godis istället! 
Det är alltid på samma ställe, sen kan han inte förstå vars det försvinner. Naivt...




dont mess with my..(kan inget mer på låten)

Helu

Tittade på min goda vän B's blogg och såg att hon tagit initsiativet, för svår ord för mig så klaga INTE på felstavningen!, att fråga er om hon ska starta en klago blogg. Jaha tänker ni då, speciellt ens. Men vänta! Det kommer mer... NU! Hon skrev även att det var hon (lägg märke till fetstil) och Inte (deja vu) ni som skulle klaga. 
En utomordentlig, samma sak som ordet förut, ide säger jag bara. Och jag ger henne mina bästa lyckoönskningar i denna nyfunna hobby. "Let the force be with you" eller hur man nu än säger när man är en lite nörd :)





Im Out
K!

Eftersom..

..jag (tro det eller ej, men tro det helst för det är sant) har ett liv utanför bloggen har det blivit sämre och sämre med inlägg.
Men nu j*vlar! 
Nu tar jag upp bloggandet igen. (tills jag hittar något bättre att göra)



Jag lägger mitt godis längst in i kyskåpet (ja, jag har godiset där, det blir godare då) för att inte äta av det innan ilkväll.
Var det än ligger kommer jag äta av det, plus att jag äter ju exakt lika mycket nu som sen. Man kan ju som inte få mängden att växa om det är senare.




Godiis<33




my body will hurt tomorrow.

Dålig uppdatering! I know!

Önskar jag kunde lovat att det kommer bli bättre, men jag tycker inte om att ljuga, jag har bara helt fullt upp. Speciellt nu när det är sommar och ja har tagit upp träningen igen. For och gymma me broder idag, sen på *kan inte stava* karate. Dock var vi bara tre på kan inte stava karaten så jag ska me på söndag och få se vad dom "egentligen" gör då istället. Fär att göra alla upprörda ska jag dra nu, tänkte ta en tidig kväll, ladda upp inför helgen ;) Nejmen, skämd och sido men ska faktis upp tidigt imorgon, har viktiga planer!

*Gå up och gå med Alice
*Åka till byn
*Gymma
*Gå på knallerdagen
*Hem om bra väder bada
*Inga planer inför kvällen, tror jag.. ;o



Im Out
K!






godnatt

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

"Det är bara 8 minuter kvar" sa hon

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Vattenflaska

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Wildfire

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

02.00

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

fåglar

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Nyss, körde moppe

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

datorn :p

8. Vad har du på dig?

sovkläder

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?

Haha, om massa heta saker ;)

10. När skrattade du senast?

I kväll 


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Anslagstavla, tavlor, diplom, hulahula kjor och en gitarr

12. Har du sett något konstigt på sistone?

ja


13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Lååång

14. Vilken var den senaste film du såg?

40 year old virgin

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Allt jag ville ha!

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Jag dricker mycket te

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Hahaha, åldersgränserna på systemet XD

18. Tycker du om att dansa?

helt ok

19. George Bush?

Är nån gammal president, som säker kommer få ett trevlig liv som ex

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Theodor och Melody eller Theresa

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

Ohja!


23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

"fan, vad gör DU här?" XD Höhöhö!


24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Jag måste sova nu


eller nå

Klockan är ett.
Jag är svin trött och borde sova.
Förra inlägget var massa låtar.
ska gå och sova nu.



eller nå...






Im Out
K!

what will you say

-För alla gånger som du ljög för mig och för alla gånger som du "skulle förklara" för alla gånger som jag såg på dig och så har du önskat mig men fuck dig!

Ditt jävla luder med våfflat hår och puder

Du måste va en hora, en hora. Så som du ser ut!

Du tror du är så jävla smart, tänker rent och klart, men det finns inget med dig som är underbart!

'Hur kunde jag gå på ditt jävla prat om att jag var speciell och så?'

Inga tårar på min kind idag.

Sluta säg förlåt för du sliter ut ordet!

jag har tappat hoppet..


HAHA!


RSS 2.0