Serier jag ser

Tänkte göra en lista på serier jag kolla på just nu, mest för att jag själv ska komma ihåg, sen fick jag ju iden från egoina. 
 
Hart Of Dixie
Hadlar om Zoe Hart som flyttar till en liten stad för att driva en läkarmotagning som hon ärvt av sin pappa. Skulle nog vilja säga att det handlar mest om hon som hamnar i knipor och ska fixa det, kärlek, och självklart får man ju se vissa sjukdommar. Sen är den grymt rolig också!
 
The Vampire Diaries
Sjukt bra den också, handla om Damon och Stefan som båda är vampyrer och blir kära i Elena. Hon liknar en tjej dom var kära i förr och sen spårade det och nu är det varulvar, häxor, hybrirer(?) och dubbelgångare med. Aja, den är bra andå! TEAM DAMON!
 
Supernatural
Två bröder, Sam och Dean, som åker omkring och slåts mot alla övernaturliga saker. Svinitbra och det skadar ju inte att båda bröderna är nästan läskigt snygga.

Sons of anarchy
Charlie Hunnam, behöver jag säga nå mer? Nä, men han spelar Jax som är med i en motorcykel klubb som typ ska klara sig ifrån polisen trots att dom gör massa olagliga saker. Väldigt hett i serien, mer vill ha mer Jax utan tröja! Mums!

New girl
Haha, kan man göra annat än älska denna serie? Handla om Jess som bor med tre killar och är bara allmänt virrig. Älskar henne och hela serien är riktigt rolig.
 
How I met your mother
Är ju ganska självklart, alla vet nog redan vad den handlar om. Barney och Marshall gör hela serien.
 
Arrow
Ja, är ju baserad på green arrow tidningarna(tror jag). Gillar den starkt, men har dock bara kommit ut några avsnitt på första säsongen än, vilket är lite synd. Även här finns det mycket fin att titta på.
 
Beauty & the beast
Ska väl likna filmen, och det gör det lite, är som samma koncept. Men så hemskt likt är det ej, fast är ändå grymt bra. Och skulle väl inte påstå att han är speciellt beastly.
 
Glee
Tonåringar som går i highschool och sjunger i en kör(?). Tror dom flesta vet vad detta är också. Har följt denna från början och gillar den starkt!
 
2 broke girls
Handlar om Max och Karoline som jobbar på ett cafe och driver en cupcake försäljning. Karoline brukade typ vara rik till hennes pappa snodde pengar av hela staden typ. Den är riktigt rolig.
 
Castle
Richard Castle är en författare som skriver kriminaldetecktiv böcker(?) han följer efter Detektiven Kate Beckett och baserar typ han böcker på henne. Är lite likt the mentalist. 
 
90210
Den nya alltså, har dom inte sett alla avsnitt här. Har mest strösett, men nu i 2 nyaste säsongerna har jag faktiskt följt med och det är väl en helt ok serie. 
 
Paradise Hotel Norge
Äälskar det! Tror alla vet vad det är också!
 
Sen har jag strösett, Game of thrones. Austin & Ally, Gossip Girl, Grey's Anatamy, Fringe, Pretty little liars, True blood. Jag kollar också på Rizzoli and Isles, Rookie blue, The lying game, GCB, Alcatraz, men dom har ju uppehåll nu så..
 
Ja, det blev ju en hel del, har säkert glömt nå nu också. Men, har man tråkigt på nätterna måste man hitta annat att göra, plus så blir jag väldigt lätt uttråkad och då måste jag byta serie. 

Glömde ju helt bort
American Horror Story
Lätt en av dom bästa, älskade säsong 1 och tvåan har då varit helt ok än så länge. Skulle dock inte vara lika bra utan Evan!

Bad case of loving you.

 Doctor doctor, give me the news. I've got a bad case of loving you!

Kan nog vara världens sämsta kattbild!

Försökte ta en kattbild med Jalle, det gick ju.. sådär.

RSS 2.0