I'm sick and I hate school

Har lyckas bli förkyld, sucks. Snorar hela tiden och tror jag har fått feber.. Just nu är inte livet speciellt bra. Men går bara skola tre dagar denna vecka, så det är ju ett plus iaf, och på lördag fyller jag år! Yeeiy!

Blir helt galen i skolan ju!


VAFAN?!!

VAFAN är detta?
Är sverige dömda, ska alla vi till helvetet? För att vi fänglsade en sjukt jävla idiot med helt fuckad åsikter som hel eran jävla familj eller klan eller va ni nu kallas har. Undra om detta är de sjukaste jag sett i hela mitt liv? Helt jävla fucked up allstå! Och snackr skit om sverige, har nån av dom ens varit här? Nä, skulle inte tro det. Men kom hit sk ni få se vad Sverige är, kom hit så kan vi spöa skiter ur varendra liten jävel. KOM DÅ! äckel.

historia

Sitter på historian, såhär kul har jag

less till 99 procent

Helt ärligt, veem sitter och klagar på sin 3 år yngre syster när man är 20år? Hur lite får man ha att göra? Och för att jag ställde en fråga ska tredje världskiget bryta ut? Säga att jag beteer mig dåligt, kommer från ungen som alla trodde hade damp för han var helt cp som liten. Detta är ett ypperligt tillfälle för  meningen. Det kom då från rätt käft!

cool tjäj

TJATJATJA
Somnade i soffan mitt i ett mahjong game, med Bon Ivers mjuka röst sjungades för only mee! Tänkte bara säga att jag har en lektion imorgon, på hela dagen. Så ha det bra i skolan medans jag ligger och glassar framflr tv. SUCKERS!

skulle vara en såndär snyggblink bild, men ja.. det gick ju, sådär.

U MAD?

Det ska vara en gif ju, och på andra bilden ska det stå: YEAH, U MAD. Men nu fungerar inte min himla dator och gifar(?) så bra ihop, så ni får använda fatasin, eller gå in och kolla på tumblr HÄR!

Ben och Jerry, älskar er!

EYYOHELLOHEJTJAHEIGODDAGGODKVÄLL

Eurovision bla bla..

Kollar Eurovision song contest saken på ettan. Är inte speciellt insatt men jag måste ändå yttra mig om ett bidrag som deltagit i år.
Ryssland: Visst håller ni er till vodka och ja.. om det finns något mer ni gör bra så kan ni fortsätta med det också. Men vi kan väl alla komma överenns om att sång inte är eran grej?!
Snälla. Bara sluta sjunga. Var bara tyst. Och lova att du aldrig ALDIRG mer kommer försöka dig på en sång karriär? Snälla, gör världen en tjänst! Starta ett krig, skjut oss, bara vi slipper plågads på detta sätt igen!

I need you to hear me so turn the radio on.

I need you to hear me so turn the radio on
I need you to hear me so turn the radio on
I need you to hear me so turn the radio on
I need you to hear me so turn the radio on
I need you to hear me so turn the radio on
I need you to hear me so turn the radio on

I'm a fighter.

fightades lite med mamma och pappa idag. Okej, vi slogs inte, vi tjafsade. Okej, vi tjafsade inte lite, utan extremt mycket. Slutade i all fall inte i tårar, blod eller på akuten. Så det är ju plus i alla fall. Men parents will bi parents och just nu gillar jag inte mina speciellt mycket!

Tumblr, Facebook, träning, skolan osv..

Jag har helt enkelt inte haft tid för bloggen, ska försöka prioritera lite bättre, lovar! Men under tiden jag inte gör det så får ni hel enkelt nöja er med dessa bilder:

Fälla! Kommer inga bilder, orkar inte ladda på nå. hehe

RSS 2.0