Bästa dagen på veckan!

Klev upp nyss, ska börja dra mig till Älvsbyn för gym och körskola. Måste säga att jag älskar tisdagar!


Vill inte, orkar inte, men måste!


Jag skiter i det, ska börja gå istället.

Helt seriöst. Vi ska ha stadskörning imorgon på teorin så jag tänkte jag skulle vara duktigt och läsa igenom det. Men det är bara ett liitet problem, det är typ en miljon sidor. Okej, kanske inte fullt en miljon, men nästan! Jag ska inte ta körkortet. Coolt ens att ha den liksom. Fuuuck life. Åh, nu måste jag fortsätta läsa. För jag måste ha körkortet. För jag bor i muskus. Tack för den mamma och pappa! Det uppskattas..

Det känns hopplöst.

Slår upp mina körkorts böcker för första gången och försöker plugga. Jag gruvar mig redan inför teorin och då är det ändå 4 månader kvar! Nä, usch, önskar att dom bara kunde ge mig körkortet nu!

Tröjan du hatar!

Kollade gladiatorerna med Johanna och Madde i Lördags, försökte mobilblogga men varken telefonen eller internet ville vara med så det blev inget. Ni får några bilder idag istället som tröst.

 


Home is in Muskus.

Har kommit hem efter en helg fylld av äventyr. Drog på gymmet idag när vi kommit från Sjulsmark. Maddes mormor fyllde år så vi åkte dit och fick tårta. Det var heeelt ok. Sitter och skypar med Marie och Alice också, så ska fortsätta med det sen ta igen lite Castle som jag inte kunnat se i helgen.

Finaste!


Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.

Klev upp, satte mig i bilen och åkte till Älvsbyn. Därifrån följde jag med Madde till hennes stuga så här sitter jag nu, med Madde och Johanna. Jag har då fått lära mig lite grejer om skotercross, mycket intressant! Ska gå och spela med andra ord och äga ut dom här tardsen nu.

Nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar, i tröjan du hatar.

Black and White.


Ska vi göra något äckligt, baby?


http://watchseries.eu/

Hade visst kommit ut nya The Vampire Diaries och The Secret Circle. Måste ses! Skjuter upp allt i nån timme.


Update: Hade visst inte kommit nå secret circle, fuck life! Inget jäkla Vampire diaries heller.. Var är världen påväg?!

Places we used to go, in my dreams.

Väldigt härlig dag idag kan jag lova. Började med Organisation och ledarskap, följt av företags ekonomi B. Sen skulle jag egentligen ha Matte c och företags igen. Men fick lov att jobba hemma på båda så jag, Otilia och Rebecca drog till Okej och käka istället. Riktigt gott med en kycklingrulle! Sen bar det av på gymmet för att träna bort maten, körde riktigt hårt pass men är grymt nöjd över hur mycket min kondition har ökat på bara några veckor. Nu ska jag käka middag sen åka till Älvsbyn och fria Emma som blir 18 på Söndag! Grattis i förskott till henne!

I don't recognize you at all.

Nyss hemkommen. Eller, nyss och nyss, har hunnit duscha och fixa med lite saker. Gick direkt till gymmet efter skolan idag, körde ett stenhårt pass. 10km på bandet, 20 min på stairmaster och 5min på stårodd. Men riktigt skönt var det! Nu väntar mammas palt, nyaste oth, några sidor av organisation och ledarskap och självklart.. Castle!
Gillar att ni är flitiga och frågar mycket på blogresponse. Även fast jag vet vem dom kommer ifrån och kanske inte är världens seriösaste.

Curly Bad Boy Thompkins.


Bästa sättet att rädda världen på.

Hahaha, åh, Castle! Vet att det har blivit lite mycket om han nu i bloggen på sista tiden, men han är så himla bra! Såg just klart Avsnitt 17 på säsong 3 och jag vet inte ens vad jag ska säga. Det var några som skulle smälla en bomb med nå gift i som skulle göra nästan hela New York sjuka. Oj, juste spoiler allert. Sen så räkna Castle och Beckett ut vart den skulle smälla och dom kom då först dit. Men när dom var där var de bara kvar 1 och en halv minut på timern och han som visste hur man stängde av den var 3 minuter bort. Så då står dom där, det är ca 10sek kvar, dom tar varandra i handen och man tror att nu, nu smäller de. Men nä, då sticker Castle in handen i bomben och sliter ut alla kablar och bomben stannar. Vad säger han då? ''Ja, jag gissade på att en av dom skulle vara rätt så''. Så jäkla skön! Bästa avsnittet ever!
Minerna när bomben ej sprängdes!
Kolla från 2.30 typ!

bloggtjosan

Följ min blogg med Bloglovin

Kärlek!


Brr, it's cold outside!

Gick till bussen igår, var svinkallt ute. Plus att håret och ögonfransarna blev ofrivilligt färgade vita, sexigt!


Nya skal.

Som nu ser i inlägget under har jag skaffat nytt skal till min bejbis, min iPhone vill säga. Köpte tre nya ska, nytt plast, fm-sändare, joggingband ect. Älskar att shoppa saker till phonen!
Alla nya skalen

Play you like a gameboy.


Knockdown

Så himla skönt att få komma hem och äta! Missade både frukost och hann bara slänga i mig tre tuggor lunch så magen skrek efter mat. Tur som jag har så gjorde pappa blodpudding och bacon, best food ever! Sen kunde jag inte hålla mig från att gå in på affärn i Vistträsk och köpa hem lite pepsi max. Ibland får man unna sig! Men nu väntar Castle och nya glee.
Käärlek!

Kinetokortubli.. va?

Sitter på naturkunskapen och förstår väl kanske en tiondel av vad som sägs. Känns att genitik inte riktigt är min grej.. Har hunnit vara på körskolan och boka första körlektionen också, onsdag 07.00 smäller det! Har ocksp hunnit ha bad, där jag och Oskar dominerade i vattenpolo och snart får jag åka hem. Om vi inte har någon geografi vill säga. hoppas hoppas hoppas inte!

Poof! You're dead.


Det är mysigt!

Spillde kokande te vatten över min hand. Det var skönt. Lite sådär halvmysigt. Speciellt när fingrarna blir röda och uppsvällda också. Vilken trevlig tisdags överraskning.

Deprimerad

Åhh, jag hatar när man hittar nån artist/band som man blir helt kär i och som inte alls är kända. Man nöter dom och älskar dom så sjukt mycket, sen ser man hur dom sakta börjar få fler och fler visningar på youtube och hur andra lägger upp derad videos på facebook, blogg ect. Så helt plötsligt blir dom kända och magin försvinner. Dom är inte lika speciella längre, och massa små fjortisar börjar gilla dom. Så man får leta efter nån/några nya okända artister. Detta har hänt nu, jag trodde aldrig det skulle göra det men jag har sett er växa och bli större och större. Nu är ni inte lika speciella längre och nu är ni inte bara mina :(

I will let you go.

''I’m through living in question, dreaming the answers''

Lately I've been waking up alone.

Haft första teori/introduktion lektionen på körskolan. Vilket känns riktigt bra! Äntligen är man igång med körkortet. Imorgon ska jag få böker, inloggningen till deras hemsida och boka min första körlektion. Kan bara föreställa mig hur bra det kommer kännas att sitta med körkortet i handen! Frihet!

I'm not your ghost anymore.

Trots att jag är ledig imorgon och kan sova ut så tar jag och går och lägger mig. Måste ändå upp och hinna med kvart i 1 bussen. För imorgon är första teorilektionen/introduktionen på Roberts trafikskola. Äntligen får jag börja med körkortet! Det börjar verkligen kännas att 18 är nära nu!

Godnatt!

Dreaming of what could have been.

Haft en skön dag, skola till två, gym till fyra sen hem och bara ta det lugnt. Njuter av att läxor och prov inte riktigt kommit igång igen. Tänkte faktiskt lyxa till det lite ikväll också, så tände massa doftljus (vanilj) och kokade helt underbart after eight te och slog igång några avsnitt av castle. Det har jag nu roat mig med under hela kvällen. Nä nu kan jag inte låta castle vänta längre!
Vardagslyx!

Cause it's a stand up

Sitter på geografin och tar det lugnt. Vi har grupparbeten, jag, Otilia och Rebecca är i en grupp, the dream team! Snacka om att vi kommer äga, jag är faktiskt lite avundsjuk på oss för att vi är så obotligt coola! Kanske ska börja skriva på redovisningen dock..
Väldigt attraktivt!

True story bro, I'll tell it again.


Matte C

Kom på att jag har massa uppgifter i matte som jag måste göra ikväll. Vilket suger ganska hårt eftersom jag verkligen inte orkar det! Läser ju matte C på en termin istället för två, och kan säga detta, jag rekommenderar det ej! Känns som att det egentligen är nog svårt att ha två terminer, tänk då att trycka ihop det på en. Illa..

And I'm still lost

Coldplay - Lost

Just because I'm hurting, doesn't mean I'm hurt.

Är så himla trött just nu så det är jobbigt att hålla ögonen öppna. Så tänker hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Kanske kan man få ett normalt antal timmar natts sömn. Det är Castle som fuckar upp min dygns rytm. Den serien är så himla bra, den har typ en dragningskraft så jag måste se minst ett avsnitt varje dag! Så ska försöka trycka in ett avsnitt mellan duschen och sängen!
I Just got lost.

Känns väl helt ok!


Just because I'm losing doesn't mean I'm lost.


We look so fine


Johnny Depp!


I knew I had to get you.

Har varit en relativt lugnt dag idag, sista lektionen var inställt och fick lov att jobba matte hemma så slutade halv 11. Gick och åt på Aramo med Otilia och Rebecca. Sen satt jag och Rebecca på badhuset och kollade O.C i väntan på bättre tider. Har bara tagit det lugnt hela kvällen, spelat spel med familjen, hunnit sova nån timma och så har jag börjat kolla på en ny serie. Castle, den är ganska lik The Mentalist och Criminal Minds. Fast, det finns ingen serie som kan komma upp i samma liga som Criminal Minds. Tänke iaf kolla klart några avsnitt och sen gå och sova, mpste upp tidigt imorgon för jag ska, städa ut mitt gamla rum, göra klart en idrotts inläming som skulle varit inne innan lovet och åka ned till byn för att handla med tjejerna till middan imorgon. Busy day!
Helt ok serie!

När man inte trodde det kunde bli bättre..

One Direction - Stand Up <3

ÄNTLIGEN <3


sleep och oth

Jag har lurat alla, One tree hill säsong 9 kom ju ut igår natt, inte den 15. Låt mig säga detta, det var sjukt bra! Denna säsong kommer vara riktigt jävla bra, sorligt att det är sista men allt måste ju ta slut nån gång..

Somna när jag kom hem från skolan och sov till nu. Väldigt skönt, men får känslan av jag jag ej kommer kunna sova nå inatt istället.

When she was just a girl she expected the world


This could be para-para-paradise

Coldplay - Paradise <3

Random bildbomb!


<3


TheMakeBelieve

Taylor Swift - Better than revenge Cover av Tyler Vivian och Mike Lake
One Direction - What makes you beautiful Cover av Tyler Vivian och Mike Lake

Fem dagar kvar!

One tree hill season 9!


Godnatt, ännu en gång.

Okej, for reals. Nu säger jag godnatt, på riktigt. Klockan är tio över sju så till och med jag känner att det är dax att sova nu.

Ny grej på gång.

Okej, tänkte börja med en ny sak. Jag kommer lägga upp inlägg nån gång då och då, när jag känner för det och har tid. Det kommer heta Om jag fick dejta... och en kändis namn, eller ja, det behöver inte vara en känd men en killes namn då(kommer mest troligt vara en känd) Så lägger jag upp lite bilder, kanske outfits, vart vi skulle fara osv. Det låter väl kul? Nähä, nä, men nu vill jag göra det och det är min blogg så det är bara att finna sig i de. Punkt slut! hehe

Svar till dig, upprörda läsare. (Rebecca)

Svar:
Cider? Jag ska dricka whiskey.. Tror inte man blir så kissnödig av det faktiskt.
Jag orkar tyvärr inte göra ett inlägg om Irland, skrev just en uppsats om det så om du känner för att läsa den kan du ju alltid kontakta mig på [email protected] jag svara alltid på mail!
Att be om 1miljon tycker jag inte ärså oförskämt, du hon behöver inte ge det till mig, men det skadar ju inte att fråga ändå. Tänk, imorgon kanske du hon måste göra av med exakt 1miljon på 5minuter annars dödas hela din hennes familj, vad händer då? Jo, du hon tänker dirket på mig! Och du hon får ha sin familj levande och jag får min miljon! Alla är glada!

This town, ain't big enough for both of us.


svarrr igen.

Detta gick ju.. Sådär, men ni ser kanske vad det står? Bra! Det är gjort i paint.
En hjälpande hand svar:
Tack för hjälpen Madelene :)
'
'
Rebecca svar:
10 liter vatten, VATTEN! Okej, V-A-T-T-E-N. Kanske inte ska drick så mycket vatten på en dag heller dock.. Du, jag är aldrig dum!
Jag vill att du ger mig 1 miljon på Onsdag!
Tack på förhand!

Jag är ju dock ledig imorgon.

Den bästa känslan är när man ser alla skriva statusar på facebook som ''Ingen ide att sova nu, ska upp om 3timmar'' eller ''Längtar inte till skolan imorgon'' Och själv sitter man här, halv 6 på morgonen, har inte sovit nå än. Men, det gör inget, fär jag är ledig imorgon så jag kans(och ska) sova hela dagen! Vill egentligen bara kommentra allas statusar med det, hahaha syynd! Vissa är då lediga imorgon. Men, då vill jag ju inte heller bli mest hatade personen på facebook, så jag gör inte det.

svarrr

Jadu Rebecca.. Nu vet jag inte hur man får kommentarerna att vara sådär coolt som på stora bloggar så du ser vad som skrev osv. Med du och jag och alla som har läst dina kommentarer vet ju. Så för att svara på dom.
'
10 liter vatten, inte sprit. Vatten! Hade då inte tackat nej till 10 liter sprit. Kanske inte på samma gång dock..
'
Ja! Glömde skriva Irland också, men tänkte att det ingår.. Dumt av mig!

London calling

Helt seriöst. Det snyggaste som finns är killar från England, dialekten är så jäkla sexigt och ja, utseendet är ju inte fel heller!

Charlie Hunnam
Jack O'Connell


Mitch Hewer


One Direction


Ed Westwick



My dear, we're slow dancing in a burning room.

Vaknade i morse av att min näsa var så täppt så jag kunde inte andas när jag sov. Har knarkat nässpray hela dagen, så fårse om det blir bättre inatt. Lägg till feber, hosta och illamående så har ni min dag. Har inte kunnat äta nå på hela dagen, så mamma köpte hem juice och cola till mig jag kan mycket väl ha druckit typ 10 liter idag. Mycket roligt sätt att spendera sitt lov på!

Eyecandy från skins

Cook




Maxxie





RSS 2.0