living on the edge!


red, black?

jag fick en implus, så jag for på konsum och köpte hårfärg. Mörkrött skulle det bli. När färgen satt i håret fick jag lite panik, det var ljusrött. När jag sköljt ut färgen och torkat håret förvsann paniken och ersattes med skratt. Jag har ju min vanliga färg i botten och en mörkare nyans i topparna. Så ni kan ju gissa vart det röda kom, i botten. Så nu sitter jag här med röd botten och svarta toppar. Tur det bara är hår!

Tangled

Lätt bästa filmen att somna till!

sämst på att blogga kan jag lova!

It's alive! Sämst i världen på att blogga är jag nog. Jag önskar att jag kunde skylla på att jag har ett hektiskt liv men nej, det är big brothers fel! Ikväll har jag dock inte suttit framför big brother(shit!!) utan jag har varit hos Johanna. Det har varit mucho roligt och mucho gott med mat från heart to heart. Just nu ligger jag och ska sova, ska upp 10 imorgon och biffa på gymmet sedan till Madde och chilla där. Låter väldigt bra. Egenligen ska det komma bilder från kvällen nu, men jag suger och tar aldrig kort så det är bara använda fantasin!

Big Brother romans.

Förra året sa jag i avsnitt 1 att Martin och Sara skulle bli tsm, och vad händer? Jo dom blir tillsammans. Så nu tänkte jag då dela med mig med vem jag tycker ska bli tillsammans iår. Och det vinnande paret är.. *trumvirvel*

Amandus och Annica!
Dom skulle passa svinbra. Så nu är det bara åter att se om jag har rätt detta år också.
Här har vi då kärleksparet:
nu fanns det ju bara asfula bilder på dom på google, men, ni får använda er fantasi och göra dom snyggare eller bara kolla på Big Brother.

Baby I can crash your car.

Ja, alla ni som har mig på facebook vet ju redand detta, men ni andra ska få veta nu. Jag har då råkat köra på ett rådjur idag. Det kan nog mycket möjlig vara den värsta händelsen i hela mitt liv. Jag hamnade i chock och mina händer skakade i tre timmar efter tror jag. Låt mig guida er igenom min ''krock''. Jag kommer körandes från Älvsbyn mot Vistträsk, strax efter AB Nian hoppar ett rådjur fram jäklat mitt framför bilen, från ingenstans. Det gick så fort, jag tvärsvängde med bilen över till andra sidan samtidigt som jag tröck i bromsen. Så istället för att få det rakt fram ifrån så tog det lite i bakre delen av bilen. Bilen klarade sig utan en skråma men rådjuret haltade iväg in i skogen och blödde. Så vi körde framt till nästa p-plast, vände och försökte hitta det för att se om det var dött. Men, vi hittade den inte, så vi fick ringa polisen och märka platsen innan vi kunde åka hem. Så där har ni det, värsta ögonblicket i hela mitt liv!

Big Brother 2012

Jaha, då är det bara säga hejdå till mitt liv i dom närmsta 100dagarna. Nu har min andra familj börjat sändas igen!

tiotusen vuxenpoäng!

Har ju som sagt haft en lugnt helg, vilket betyder pyjamas hela dagen, smutsigt hår och filmtittandes i sängen. Men, nu kände jag att det var dags att ta tag i livet igen, så jag har hunnit med att städa mitt rum, packa upp påsarna från awpe som stått i mitt rum i ett år, slängt ut alla oskars saker från rummet och nu sitter jag och ska söka jobb. Jag har också hunnit med en dusch där i mellan. Så nu är både mitt rum och jag rena! Nä, söka jobb sen Big Brother premiär! Vad säger ni, har ni några favoriter?
Dålig mobilbild på en tredjedel av mitt rum. Är mycket mysigare i verkligheten och tapeterna som är nu ska bytas ut mot vita och svarta väggar.

The Vow!

Helt sjukt bra film, se den!


Sommaren 2012!

I helgen har jag en riktigt ta det lugnt helg, ska bara vara hemma och ja.. sova typ. Känner att det är just vad jag behöver efter veckan som varit. Jag har sovit knappt 3 timmar varje natt, plus att jag börjat bli förkyld. Inte lätt att vara mig.
Jag och Madde håller på att göra planer till sommaren, jag kan lova att sommaren 2012 kommer bli så sjukligt awesome! Kommer bli lite ont med tid bara. Hittils har jag planerat in detta: London resa 6/7-10 Juni, P&L 26-30 Juni, resa till något varmt ställe i mitten av lovet, Ullared i slutet av lovet, Tjejmilen 1 september. Lägg till jobb på det, lk och pdol så kommer jag ha fullt upp i sommaren. Vill även försöka klämma in en stockholmsresa. Menmen, det är ju tur att jag gillar att resa!
snart!

Fredag! Som jag har längtat!


When everything falls apart.

Två sjukt bra låtar som träffar rakt i hjärtat!


Facebook skoj!


Toppar inte din lista, än sen? Jag kunde inte bry mig mindre.

Har haft en klassisk Tisdag idag, vilket består av: gym, äta på nått uteställe(idag blev det kycklingsallad på Okej) och sen teorilektion på körskolan. Det var näst sista lektionen idag, det känns faktiskt lite tomt. När det slutar kommer Tisdagarna vara jätte konstiga, men vi får väl börja om med vår företagsfika då. Bokade också i två körlektioner, en på måndag och en på sportlovet. Jag känner faktiskt taggen till körkortet nu, ska börja seriöst med teorin också!

Jag har ju redan fått mitt körkort, bilden är jag inte supernöjd med, dom råkade stava mitt namn fel och det blev lite fel på födelsedatumet. Men, vafan, annars tycker jag det var bra!

Glad alla.. äh, fuck it!


People screaming my name


Blå mössa!

Tog mig inte till duschen förrän vid ett igår, så orkade inte ta nån bild på mössan. Men, ni får en nu ist! Plus en osminkad och nyduschad Kajsa på köpet!


Mamma är hemma igen

Mamma, Oskar och Hannah drog ju till Stockholm i Torsdags, efter en skönt helg utan mammatjat är hon då hemma igen. Och presenter till mig hade hon med sig, två halsband, armand, två hårklämmor, och lite kläder. Tack min kära moder! Men det roligaste var att hon hade köpt en knallblå, fodrad mössa, en såndär med öronlappar och saken är att hon köpte den till mig. Hahaha, jag såg exakt ut som en smurf i den! Ska hoppa in i duschen och sen kan jag ta nå kort så ni fårse. För just nu känns det som att mitt håt består av 90% fett.

Smurf mössa

Ja, vad ska jag säga? Min bloggning har varit riktigt dålig! Och jag har inte ens nån bra ursäkt. I fredags var jag borta hela kvällen på igår och idag har jag bara varit hemma. Så man tycker ju att då borde det vara bra tillfälle att blogga. Men, jag har inte orkar, eller haft något att blogga om. Nu kan jag ju passa på att säga grattis till Emma som klarade körkortet i Onsdags!! Fick ju åka med hon i Fredags, jag kan inte ens tänka mig hur skönt det måste vara! Längtar till det är min tur!

Get it???


This is some good news.

Fick ju lite härliga nyheter idag, våra Poc's är klara! 50st ska vi hämta imorgon, så då är det bara att köpa! Nu tycker ni ju att det skulle passa bra med en bild på en av våra färdig poc's. Men, då får ni läsa första meningen igen, vi hämtar dom imorgon! Så klicka in här då så ska ni få en bild! Tills dess får ni nöjja er med en olackad, för stor version av den:
yeeaaah

Hey I heard you like the wild ones.

Kom hem för ett litet tag sen, vill egentligen bara hoppa i duschen. Men, dom sa att dom skulle säga namnen för dagen kl.18.00 så jag tänkte vänta till de. Har dom sagt dom än? Nej! Allt jag vill göra är höra dom där jäkla namnen och sen hoppa i en varm lååång dusch! Nä, nu måste jag sätta mig redo med telefonen igen. Man vet ju aldrig, kanske säger dom mitt eller Otilias namn idag! Håller tummarna!

NRJ all day long!

Sitter och nöter NRJ, trots att dom redan sagt alla namn idag och ingen av dom var jag eller Otilia. Men, det var ju helt ok musik här så jag fastna. Vi tvinga Rebecca att vara med i tävlingen också, henne motivation var att hon hade två kompisar som älskade dom! Haha. Hoppas verkligen att nån av oss vinner, den lyckan jag skulle känna då kan inte ens beskrivas!
Charmigt!

Facebook poesi.

Whoever said that "money can't buy happiness" clearly didn't know where to shop

Coolt, fränt ok? Bra?

Tänker såhär: om jag skriver flera inlägg nu under dagen kan jag se Paradise Hotel ikväll ist för att blogga, låter väl bra? Ok? Bra!
cool tjej som drar posen!

look after, looking forward...

Sitter på engelskan och gör.. ja.. något. Är inte riktigt säker på vad. Är så spänd till ikväll, jag och Otilia är ju mer i NRJ's tävling om att få vara med på One Directions lägenhets fest sak. Dom drar tre namn morgon och kväll, så man ska lyssna på radion och vara beredd på att ringa in när man hör sitt namn(om man hör sitt namn). Är helt spänd, jag hoppas verkligen nån av oss vinner! Skulle bli världens lyckligaste människa då! Jag skulle nog börja gråta av lycka.
hoppashoppashoppas!

Tur jag kom ihåg den i alla fall!

Hade helt glömt bort att jag hade en blogg! Hehe. Väligt bra gjort av mig kan man ju tycka. Jag lever då iaf, trots att det verkligen inte ha verkat så här. Men, nu är jag tillbaka, eller egentligen inte. Men har sträck sett massa Paradise Hotel Norge så har tröttnat lite. Just nu vill jag bara se vem som vinner! Dock vet jag ju redan det..
Nu ska jag kolla nya skins sen sova.

blogresponse

Det här med blogresponse är ju lite klurigt. För visst, det är kul åså och det är ett sätt att få mer läsare osv. Men det ger ju också folk chans att skriva anonyma saker utan att behöva stå för dom sen. Jag har ju självklart fått sånna frågor, mesta delen av frågorna jag får är ju dock sämtsaker från kompisar. Men ibland droppar det in en anonym fråga som faktiskt är anonym. Grejen är ju att det kan ju vara vem som helst, en kompis, en klasskompis, nån man känner eller bara nån random. Jag väljer då att ta bort sånna saker, för är de nån som vill säga nå skit till mig kan dom göra det face to face eller utan anonym. Inte för att vad som står i frågorna är så hemskt, jag tror nog faktiskt att jag inte kunde bry mig mindre. Men det känns ändå så, att när det kan vara vem som helst så är de lite jobbigt. Så har du nå skit att säga, säg det till mig på riktigt, skriv med ditt namn annars kan du skita i de. För jag svarar ändå inte på sånna skitfrågor.

Känner lite såhär nu faktiskt, minus cp/fjortis posen jag gör då..

Jag ber hemskt mycket om ursäkt!

Ja, jag vet! jag har varit kass på att blogga. Men har fastnat i Paradise Hotel Norge! Hetö sjukt hur mycket jag älskar det, det känns dom att dom är min familj. Jag fröskte byta ut dom mot Danmark och Sverige idag, men det var omöjligt. Ingen slåt mina guttar från Norge, älskar alla där!

Paradise Hotel Norge

Har ju som sagt varit i Jokkmokk hela dagen. På hemresan från Kåbdalis gick bussen typ sönder så den stannade varannan mil och värmen i den fungerade ej. Det är härligt, speciellt när det är närmare 40- ute. Men nu är det såhär att jag har fastnat i Paradise Hotel Norge och då får bloggen lida, illa jag vet! Ska ändå snöra ihop några inlägg imorgon om marknaden och vad jag köpte osv. Nu: mer Paradise Hotel! Dom är så dumma<3

Magen bara skriker efter mat!

Detta inlägget är till Johanna Berglund. Det var hon som tvingade mig att blogga, jag tyckte 1inlägg räckte men nej, det gjorde det tydligen inte! Har verkligen noll saker att skriva om, insperationen ligger på botten just nu. Så jag går och äter istället. Men, en bild kan ni ju få iaf!
Hittade verkligen inga bilder, så ni får två super gamla bilder på mig och Malin istället!

Jokkmokks marknad imorgon.

I morse när jag klev upp fick jag bara för mig att kolla mailen. Sagt och gjort, vad finns inte där? Jo ett mail från min lärare där det står att hon är borta vilket gör att dom tre lektionerna vi skulle ha med henne var inställda. Lägg till att jag inte behöver vara på matten och det blir ledig fredag! Yes tänkte jag då, bara gå och sova igen. Men nej. För jag hade tid hos tandläkaren, klockan 8 på morgonen. Just my fucking luck. Så åkte ner till byn, iställer för att sova, och lagade ett hål som dom sa egentligen inte ens behövde lagas. Kul.

Aja, kan trösta mig med att det är Jokkmokks marknad imorgon iaf, som jag har längtat!
snodde nån randombild från nån random sida, nu märker jag att det står något på den..

Gladiatorer och romerska gudar.

Sitter på svenskan och skriver om gladiatorer och romerska gudar. Förstår verkligen inte nå, men som tur är jobbar jag med Otilia och hon kan! Åså hade jag redan skrivit ett arbete om gladiatorer från awpe så det är väldigt skönt. Bara gudarna kvar då!

Sämsta dagen på länge.

Idag har verkligen varit en riktigt skitdag. Det började med att jag hade körlektion och presterade inte alls lika bra som jag hade velat. Vi hade bad på idrotten och självklart lyckas jag vrida om mitt knä. Som nu gör otroligt ont. På organisation lektionen blev jag utskälld för något som inte bara jag gjorde. Ingen tar något seriöst, alla bara skiter i saker och tror att det magiskt ska lösa sig. Jag får inte betygen jag vill ha. Mitt hår se ut som ett råttbo. Jag hatar att jag blir så arg och ledsen när nått händer. Jag hatar människor som inte kan ta konflikter. Jag saknar hur allt var förr. Jag saknar mig.

Vissa dagar blir verkligen allt bara skit. Exakt som idag. Jag hoppas att jag kan vakna upp och att det är en bättre dag imorgon. Jag vill slå nån, kasta sönder något och skrika till alla vad jag egentligen tycker. Jag vill säga till dig du är feg. Jag vill inte gå i Älvsbyn. Jag vill inte bo i Muskus. Jag vill vara 18, börja på universitet och bli vuxen. Jag vill slippa alla skit bråk och småbarns tjafs. Jag vill börja om på nytt.

RSS 2.0