♥ Dag 25 – En första.

♥ Dag 25 – En första.
Första gången jag var utomlands. Var när jag skulle sluta sexan och for till Bulgarien med min storasyster. Vi var där i en vecka och jag kommer ihåg att det var helt underbart. Vi åt god mat, badade och solade mycket, handlade riktigt mycket! Vi åkte på vattenland, hyrde golfbilar och åkte 3D vagn(eller vad det heter) massa gånger. Hotellet var helt awesome, god frukostoch as fint! Jag fyllde år när vi var där, så vi åt tårta med torkad grädde på, jag fick presenter och på kvällen för vi på nattklubb och var ute till på morgonen. Bästa veckan någonsin, önskar att jag hade varit äldre dock, aja, får väl åka dit igen!
<3

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre. ♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Har missat två, så här kommer dom:

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Jag är en såndär människa som hatar att prata om sina känslor, så att prata om det och gråta lite funkar inte på mig. Men får jag till exempel fara ut och springa eller slå riktigt hårt på nånting så känns det genast bättre. Också har jag en glad playlist på spotify som jag spelar när jag är riktigt deppig.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Jadu, inte så mycket. Men riktigt sorgliga filmer. Och om  jag gör illa mig riktigt mycket. annars är det nog inget. Eller om jag blir riktigt jäkla arg kan det kännas som att jag ska gråta, men då påminner jag mig om vilken tönt jag skulle vara om jag gjorde det, så oftast slipper jag gråten.
fett cool gangster kajsa... eller?

♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
Det beror ju helt på situation, men några saker som upprör mig är;
Falska människor, som t.ex om din kompis pratar skit om dig och sen beter sig som att allt är hel normalt. Visst snacka skit om mig hur mycket ni vill, men om ni gör det så  beror det ju på att ni inte tycker om mig. Så då är vi inte kompisar efter det, för jag vill inte vara vän med nån som snackar skit om mig.
När man är tre. Alltså, när man är tre tjejer så händer det nästan hela tiden att en blir utanför. Och även om jag är den utanför eller inte så tycker jag det är hemskt. För jag har varit den utanför, och ingen vill vara den personen.
När man ''byter kompisar'', ni vet. Ena sekunden är jag och *Klara bästa vänner, men sen träffar hon *Sofia och skit fullständigt i mig, bara byter kompis. Speciellt om jag och *klara känt varandra länge.
Jaa, Och världs krig, svält, mord, våldtäckter, pedofilism och sånt gör mig ju också upprörd. Men det gör väl alla upprörda hoppas jag.
*namnen Klara och Sofia är helt random namn. Tror inte ens jag har nån kompis som heter det. haha

♥ Dag 20 – Den här månaden. ♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.

Ännu en gång har jag failat med hejn. Så mo får gårdagens och dagens nu då.

♥ Dag 20 – Den här månaden.
Ja, denna månad har varit bra. Det har varit jul, jag har fått komma hem, mellandagsrea och snart är det också nyår. Men bästa av dom är nog att jag har fått komma hem. Efter en termin så var jullovet behövligt. Men det suger, för nu vill jag inte tillbaka. Men denna måndag har haft sina upp och sina ner. Mest upp. Så den har varit bra. Sånna månader tycker vi om!

♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Vänta nu? Ett annat ögonblick? Va? Har man inte redan skrivit det? Kanske därför det står ett annat.. Men kom igen, hur många ögonblick tror dom en flicka har egentligen? Aja, får väl säga ett en helg några år sedan när vi var på psg. Och jag var jätte förkyld, ont i halsen, feber, hela köret. Det var pappa som tränade oss, och kvällen innan alla matcher skulle börja gav han mig massor med c-vitamin, alvedon och tvingade mig att gå och lägga mig tidigt. Jag var så sur, för alla andra fick ju vara ute. Men sen sa han: Gå och lägg dig. Så du kan spela imorgon, för du ska spela. Du klara det. Jag glömmer aldrig det ögonblicket.

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag. ♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

Har missat två dagar, så här kommer dom.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Oj vad svår! Jag har flera favoriter, när jag fyllde 13 och var i Bulgarien med min syster. När jag fyllde 15 och var på paddlingen med klassen och mamma kom med paj. Och den när jag skulle ha kalas på kvällen men fick öroninflammation så jag och pappa fick åka till akuten och fixa medicin. Tog några piller sen på kvällen badade jag. Trots inflammationen.

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
Jag ångrar mycket. Jag ångrar att jag inte har uppskattat mina föräldrar och vänner mer. Jag ångrar mitt val av gymnasium(ibland), jag ångrar att jag slutade träna, jag ångrar att jag aldrig sa saker som jag nu aldrig kommer kunna säga. Jag ångrar mycket. Men trots all ånger så är jag nöjd över mitt liv idag. Och jag är stolt över vad jag har gjort!

Tankar och annat skit.

Kan man skriva personliga saker på bloggen? Ja, det tycker då jag i alla fall. Dock baseras det på att jag knappt har några läsare ergo, ingen får veta mina tankar och annat skit. I alla fall, det är ju många som säger att julen är överskattad. Men jag håller inte med, visst julklappar och julmat har kanske gått lite överstyr, men det är ju inte det det handla om. Inte för mig i alla fall. För mig handlar julen om att få träffa hela min familj samtidigt. Och i min familj har vi bestämt att vi inte bråkar på jul. Och en hel dag utan det minsta lilla bråk, det skulle jag gärna ha fler gånger! Liksom, allt är bara bra för en gång per år, man slipper all skit. Under 24 timmar slipper man all skit. Vilken kankse förklarar varför jag alltid går upp as tidigt på julen och går och lägger mig så sen som möjligt. Jag dra ut på den, försöker njuta så mycket som möjligt. Och vet ni, även om det bara händer en gång per år så är det det bästa som händer mig under hela året.

Jag är vego, är ni ego? Jag har just gett eran dotter lego.. för 250 spänn!

Jag förstår mig verkligen inte på människor som inte gillar julen! What's not to like? Det är bästa tiden på året, hands down true story! Man träffar hela släkten, man äter god mat, man får julklappar och bäst av allt: Alla är glada och på bra humör, för det är jul! Jag tycker att julen för oss närmre varandra och fick jag bestämma skulle vi ha det minst två gånger per år!
Best day ever!

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
Shit, ingen aning! Men om jag måste välja ett så blir det nog.. När jag min syster, min mamma och min kompis hade varit i Ullared och åkte bil mot Stockholm. Hela bilresan var helt lovely, hela resan var lovely. Men bästa var när vi stannade i Gränna. Och jag såg mitt dröm hus. Det var gult, ganska litet, helt i sten och hade en liten balkong på framsidan. Där ska jag bo i framtiden!


GOD JUL förresten!

♥ Dag 16 – Min första kyss.

♥ Dag 16 – Min första kyss.
Hmm, min första kyss. Räknar man med när man gick typ 1,2,3 och sprang omkring och pussades mad alla? Troligen inte. Jag har faktiskt ingen aning vem det var med, men tror att jag var sådär 12-13 kanske? Nått i den stilen i alla fall. Första ''hånglet'' var jag 14(?) så det låter logiskt att det var i den åldern. Kan inte berätta så mycket mer, kommer inte riktigt ihåg första kyssen. Men om minnet är rätt var det typ på sanning eller konka eller liknande(HA-HA)

I feel bad for you

Kan inte bidra med någon fysisk hjälp så jag bidrar med skriftlig hjälp. Tyck synd om Jonathan för att Rebecca kittlar honom. Eller?



Nä.

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

♥ Dag 15 – Mina drömmar.
Jag har massor med drömmar. Jag vill se världen, jag vill få ett bra jobb som jag älskar och jag vill (nångång lååångt in i framtiden) få barn. Men min största dröm är nog ändå att gör något nytt, jag vill bidra med något till världen. Jag vill att människor ska komma ihåg mig, att när jag dör kommer jag ändå pratas om. Inte om att jag var jobbig eller att jag har gjort något dåligt. Jag vill bli ihågkommet för något stort. Jag vill bli stor, jag vill att folk ska se upp till mig. Jag vill uppnå storhet.

Forget yesterday.

Throw it away
Forget yesterday
We'll make the great escape
We won't hear a word they say
They don't know us anyway
Watch it burn
Let it die
Cause we are finally free tonight

Tonight will change our lives
It's so good to be by your side
But we'll cry
We won't give up the fight
We'll scream loud at the top of our lungs
And they'll think it's just cause we're young
And we'll feel so alive



This is love, why can't you see that?


♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Idag hade jag på mig:
Tjocktröja med ett B på från BikBok
Tights
Svart linne
halsduk
jacka
mössa
converse
Ja, och underkläder då.

Orkar inte ta bilder just nu, kommer kanske upp senare.

♥ Dag 13 – Den här veckan.

♥ Dag 13 – Den här veckan.
Vet inte riktigt om jag ska skriva om veckan som gått eller veckan som kommer, men eftersom inget speciellt har hänt så skriver jag om nästa vecka. Såhär kommer min vecka se ut(av det som jag hunnit planerat):
Måndag(20 Dec): Ska till piteå och kolla på Rebeccas skola, ska även försöka hinna handla dom sista julklapparna.
Tisdag(21 Dec): Vill åka och gymma. Och fara till kanis och åka lite bräda, så det lär nog bli nått sånt.
Onsdag(22 Dec): Kanske gymma, förbereda inför julen och träffa kompisar.
Torsdag(23 Dec, EN DAG KVAR TILL JUL): Blir att göra samma sak som vi alltid gör dagen föra jul, bada bastu, äta julskinka och spela bingolotto med pappa. Ska försöka hinna gymma på dagen också.
Fredag(24 Dec JULAFTON!!!): Fira jul, dricka glögg, kolla Kalle Anka, äta middag, öppna julklappar och göra nån julklappslek
Lördag(25 Dec): Äta julbord och farmor och vara med kompisar
Söndag(26 Dec): Har inga planer, men något kul kan man ju alltid hitta på!

♥ Dag 12 – I min handväska.

♥ Dag 12 – I min handväska.
I min handväska finn:
1 röd mössa
Ett par gröna handskar
1 diadem
Någon slags kabel (till mobilen tror jag)
1 headset
En påse med salt, peppar, ketchup och socker snott från olika hamburgerkedjor
En bok, Club dead
skyddsplast till mobilen
Medicin väska
1 Halsvand
Ett par örhängen
1 sudd
Tre buss/tåg remsor från stockholm(?)
2 busstidtabeller
1 biokort
Massa kvitton
Tuggummin
En Rubiks Cube
En penna
En hårnål med ett hjärta på(?)
Iphone
Nokia Eseries

Gårdagens: ♥ Dag 11 – Mina syskon.

♥ Dag 11 – Mina syskon.
Jag har två syskon, en syster och en bror.
Min bror.
Oskar heter han och är 19år gammal. Just vid detta tillfället bor han hemma, han flyttade men sen ångrade hans universitet val, så nästa år sticker han igen. Vad mer kan man säga om Oskar, han tränar mycket, typ MMA, taiboxning och liknande. Ja och gym då. Han har en flickvän som heter Hannah, som han har varit tillsammans med i 6(?)månader. Oskar är snäll(oftast iaf) och jag är stolt över att kalla han min bror.
<3
Min syster.
Min syster heter Marie. Vi har inte samma mamma, bara samma pappa. Hon bor i stockholm med sin fästman Marco och sin dotter Alice, som förövrigt är världens sötaste barn. Hon jobbar på en firma som heter SBG och jag tror hon är chef av något slag. Jag och min syster är väldigt lika, samma musiksmak, samma smak i filmer ect. Jag kan prata om allt med min syster, jag skulle inte klara mig utan varken hon eller min bror. Jag älskar er!
<3

I'm never coming back again.

Det går inte att beskriva med ord hur skönt det är att vara hemma! Jag har bara varit här i några timmar men känner redan att det kommer bli riktigt tungt att åka tillbaka. Och då har jag inte ens hunnit träffa mamma och pappa. Hela lovet kommer bli helt underbart, det vet jag.
I helgen ska vi först åka och handla julklappar, sen ska vi baka pepparkakor.
Sen är det ju Jul som alla vet, efter det ska jag klippa och färga håret, sen kommer nyår. Och under hela tiden ska jag träna på nått va dom 2(!!!) gymmen som finns i Älvsbyn. Och självklart ska jag umgås med familj och vänner. Fy vad jag har saknat detta. Jag vill aldrig åka tillbaka!
AWPE - Inte ens i närheten av att äga lika mycket som det gör att vara hemma!

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Brunt linne, vitt linne, svart topp/linne, Flanellskjorta, tights, keps.

It's funny cause it's true.

HE-HE

Onsdagens: ♥ Dag 9 – Min tro.

♥ Dag 9 – Min tro.
Jag tror inte på något. Eller, jag tror typ på karma. Jag tror att om jag gör något bra, får jag något bra. Gör jag något dumt så händer det något dumt. Så nej, jag tror alltså inte att det  sitter någon man/kvinna och bestämmer allt. Och att denna person ska ha skapat hela universum är ju bara absurt. Men, tomten tror jag på eller, jag tror inte att det är en snubbe som köper alla grejer till alla ungar och skiter i dom som varit lite jobbiga. Men jag tror att ''tomten'' uppfinner önskningar. Hands down, true story!

♥ Dag 8 – Ett ögonblick

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
Inte så specifik uppgift idag, men jag kan väl skriva om ett ögonblick jag aldrig glömmer. Första målet jag gjorde när jag spelade för Älvsbyn. Jag kommer ihåg att jag blev helt lycklig, alla problem försvann och resten av matchen sprang jag omkring på moln. Men bäst var när  jag fick åka hem och berätta för pappa. Jag såg stoltheten i hans ögon, det är ett ögonblick jag aldrig glömmer.

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

♥ Dag 7 – Min bästa vän.
Oj, att skriva om en bästa vän går inte. Jag har massor med vänner, vissa bättre än andra. Men som med allt annat så varierar ju även detta. Ibland är man super tajta ibland klara man inta av varandra. Men om man är riktiga vänner så hittar man nog alltid tillbaka till varandra i slutet. Så någon ''bästa vän'' skulle jag inte vilja påstå att jag har, jag har istället massor med bästa vänner.
Jag och Liv.
Madde, Jag, Malin. Sviiiin gammal bild!
Rebecca och jag, sommaren 2009(?)

♥ Dag 6 – Min dag.

Skrev inte igår, tänkte att jag skulle skriva om gårdagen idag ist, för nu har ju den dagen gått.
♥ Dag 6 – Min dag.
Ja, jag gjorde verkligen inte mycket. Låt i sängen, hade The big bang theory maraton med mig själv och åt lussebullar, pepparkakor och saffransskorpor. Mammas hem gjorda saft slank också ner. Lämnade bara mitt rum för att gå ner på coop och för att göra middag, vilket bestod av två mackor. En helt vanlig Söndag alltså, grymt skön dag!
hehe

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag. ♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Glömde ju göra igår, så ni får två idag istället.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
Idag, so far har jag hunnit äta:
Frukost/lunch: två mackor
Middag: En palt
+en saffrans skorpa och två bullar.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
Vad är kärlek? För mig är kärlek något som två personer bygger upp under en längre tid. Jag tror alltså inte på kärlek vid första ögonkastet. Jag tror att det är såhär, man blir typ intresserad av någon, när man lär känna han/henne så blir man förälskad och efter en längre tid tillsammans blir man kära, det är kärlek för mig.

Sammanfattar

Sammanfattar förra inlägget med en bild:
he-he

♥ Dag 1 - Presentera mig själv. (Bild)

Såg att jag glömde lägga ut en bild på mig när jag presenterade mig, så här kommer ett gäng med bilder.
Kajsa på fest
Kajsa som nyss klippt av sig håret :'(
Kajsa som är cool och går AWPE
Kajsa på sommaren med hårförlängning i.
Kajsa vintern 09/10
Kajsa nån gång i (åttan?)
Kajsa på TP
Kajsa vinter 09/10
Kajsa examen i nian
Nyvaken kajsa och vackraste alice
Kajsa höst/vintern 2010
Sådär, nu har ni så det räcker ett tag

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Ni trodde att jag hade glömt va? HA, det hade jag inte! eller..?
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
Min mamma heter Lena Nilsson och är 51(?)år gammal, min mamma är verkligen världens snällaste. Jag vet, alla skriver ju så om sin mamma. Men grejen är att hon verkligen är världens snällaste, även om hon inte var min mor skulle jag tycka de. Hon skulle verkligen ge mig månen och det gick. Och även om vi bråkar ibland, även om jag säger saker jag ångrar och trots att hon kan vara gode jobbig ibland så älskar jag henne mest i hela världen!
Älskar dig mamma<3

Min pappa heter Staffan Nilsson och är 55(?)år gammal. Han jobbar som mattläggare och är verkligen den typiska norrbottningen. Han går omkring i snickarbyxor och flanellskorta 24/7 och har bredare dialekt än atlanten. Min pappa är precis som jag, envis, inpulssiv, och börjar med nya saker innan dom gamla är klara. Jag ser upp till min pappa, han är den sorts människa som jag vill bli. Han visar helst inte sina känslor, men när han visar dom missar man inget. Han är rättvis, även om jag tycker han är dum så förstår jag att det är nödvändigt dör mig att få lära mig att man inte kan få allt. Jag älskar min pappa mest han är nog lite av min idol.
(enda bilden jag hittade) Älskar dig pappa<3

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

♥ Dag 2 – Min första kärlek.
Jag har nog aldrig varit kär, inte sådär kär på riktigt menar jag. Visst, jag har haft chruser och varit lite förälskad i vissa killar, men jag har aldrig varit kär. Jag har aldrig fått den där känslan som beskrivs i böcker och filmer. Kärlek är något som man måste bygga upp tror jag. Och jag har aldrig stannat nog länge för att kunna bygga upp det.

♥ Dag 1 - Presentera mig själv.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
Kajsa Nilsson heter jag, kommer från en liten by som heter Muskus, ligger utanför Älvsbyn(Norrbotten). Mamma heter Lena Pappa heter Staffan, sen har jag en storebror vid namn Oskar och en storasyster vid namn Marie. Just nu är jag bosatt i en lite by som heter Torpshammar, 6mil utanför Sundsvall. Här pluggar jag på ett gymnasium som heter AWPE, fältinsatser i svår miljö. När jag blir stor har jag planerat att bli Åklagare, bra gymnasium va?
Men det är skönt att prova nått nytt, och att få flytta hemifrån. Jag är inte typen som pratar om känslor så just därför finns bloggen, för att  citera en kille på min skola ''Bloggen är min slagpåse'' Ja, det här är jag, Kajsa Sofia Nilsson. Född 1994 fjärde Juni.

Lite mindre deprimerat.

Bloggen har varit så deprimerad på sistonde så jag tänkte göra en kul grej, fast jag lovar inte att ni får en varjedag kommer glömma.
♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

jag gav upp för längesen.

Jag orkar inte med allt längre. Allt är piss, inget går som det skulle. Ska inte detta vara bästa tiden i ens liv? Så jävla fel allt är! Jag orkar inte, jag vill inte orka nå mer! Jag är inte nog stark för att orka nå mer. Jag har ingenstans att fara, jag vill inte vara kvar men jag vill inte hem. Jag vill bort, bort från allt. I några veckor. Utan alla och allt! Fokusera på mig, jag, själv.

I'm lost in the dark and can't seem to find my way out.

Vilse. Inte arg, inte ledsen, inget sånt. Vilse. Jag vet inget längre, det känns som att allt sakta försvinner ur min kontroll och snart står jag där. Vilse utan någon som helst kontroll. Jag vet inte hur jag mår nu, jag vet inte hur jag kommer göra, jag vet inte vem jag är längre. Det känns som att jag döljer mig bakom murar av någon helt annan person. All ork är borta och det enda jag vill göra är att sova. Jag vet inte varför jag känner såhär, jag har ju alltod varit den glada tjejen med ett leende på läpparna genom allt. Vart är hon? Finns hon kvar? Fanns hon någonsin?


Vilse. Inte arg, inte ledsen, inget sånt. Vilse.

RSS 2.0