Tomorrow Will be the next day of the rest of life

Blev inte att åka till torps idag.. Imorgon blir det istället luleå och det har nu kommit till stunden i mitt liv när jag måste ta ett beslut som både kan gör mitt liv bättre och sämre. Grejen är att jag tror jag har bestämt mig, och jag är nöjd med mitt val. Hoppas det går att genomföra och hoppas det blir bra i slutändan. Jag kliver in i framtiden utan att titta tillbaka på det jag lämnat!

I've got a new color in my hair.

Färgade håret (igen) idag. Medan jag håller på att sätta i färgen kommer pappa in på toan.
Pappa: Vad gör du?
Jag: Färgar håret.
Pappa: Men du färgade det ju för två veckor sen.
Jag: Jaa, men nu ska det bli brunt!
Pappa: Du har ju nått fel...
'
Kanske har han rätt, jag färgar håret ganska ofta.. Aja, här kommer resultatet:

Jag suger på att blogga, jag vet!

Som ni kanske märkt så har min uppdatering varit like.. ja, kass. Den har sugit extremt mycket! Men nu jäklar, nu ska den bli bättre. Eller jag ska försöka göra det bättre i alla fall. Låt oss hålla tummarna för att jag håller jag jag har nästan lovat!

Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp

Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Blev två,(jag) Erica och Malin!


Superduperduktigt.

Har haft profil idag, inomhusbrand och rökdykning. Efter det drog jag, Jennie och Amanda till Ånge och biffade på gymmet. När jag kom tbx till småbo satte jag igång med att tvätta, det pågår ännu. Nu ska jag sätta mig och läsa det vi skulle till imorgon, efter det ska jag tvätta klart och sen.. då jävlar, då ska jag SOVA!

Dag 5: En gammal bild på dig själv

det är jag i mitten. Hur gammal kan jag ha varit här? ingen aning, men väldigt liten iaf!(10 kanske?)

Dag 3: En bild på någon i din familj Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Glömde igår så ni får två idag.
Dag 3: En bild på någon i din familj
Min mamma.

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Hitta som ingen sån bild, men tar den här då. När jag slutade nian och skulle börja gymnasium, det var lite läskigt/konstigt

Hello

Tur att man har en fett cool systerdotter i alla fall!

Pizza, glass och riesen!

Hade en toppen dag igår. Jag, ellen och anna gjorde tacos och kollade på film hela natten. Anna ska ju byta skola så vi var tvungna ha ett riktigt hejdå kalas för henne. Kommer blir tråkigare här när hon har flyttat, men hoppas ändå att den super bra stämningen jag har haft hela kvällen kommer hålla i sig längre. Och nästa helg åker jag ju hem, så då har jag nått att längta till, sen efter det  är det kort helg så den spenderas här men helgen efter det, då jäklar! Då ska jag till stockholm och får träffa min favorit tjej!
Alice<3

Varje gång jag ser bilden smälter jag!



Dag 2: En bild på någon du älskar

Ni får en bild på två jag älskar:

Marie och Alice!

HAHAHAHAHA

Är det bara jag som älskar min bakgrundsbild på min dator eller?
hehe. Jag och mannen min<3 Charlie Hunnam

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.

Minus mig, alltså Liv

Kul med kort

Nu jäklar ska ni få bilder i mängder, eller, jaa.. Ni ska få en per dag..
Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Tvilling

Det har ju bytt stjärntecken nu, men som jag skrev på facebook. Jag är född som tvilling och kommer att dö som tvilling. Nu när alla började prata om såntdär var jag tvungen att kolla upp hur tvilligen var som person, och jag måste säga, det är jag! Allt stämmer in, så himla läskigt! Slänger in en del av texten och en länk om ni känner tat ni vill kolla själv.

Den typiska Tvillingen är mångsidig, humoristisk och utåtriktad, tycker om att diskutera och att utbyta tankar och idéer. Sociala kontakter och omväxling är ett livsvillkor, liksom intellektuell stimulans och rörlighet. En vid och brokig bekantskapskrets hör till bilden samt en ständig strävan efter nya upplevelser. Tvillingen älskar att resa och tenderar att vara lite rastlös.
Den som är präglad av detta lufttecken brukar ha många projekt på gång och trivs bäst med flera bollar i luften samtidigt. Man brukar säga att Tvillingen är något av en mångsysslare, som sällan har tålamod att riktigt fördjupa sig i en sak utan hellre vill veta lite om mycket. Baksidan med denna flexibla karaktär är tendenser till ombytlighet.
Tvillingen har ofta svårt för att bestämma sig och har en benägenhet att skjuta upp problemlösningar till sista minuten, men brukar alltid hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer. En stor tillgång är den humoristiska, fördomsfria läggningen. Tvillingen dömer aldrig någon utan försöker att se saker och ting ur olika synvinklar.
En lättsam, anpassningsbar läggning är kännetecknande samt en ungdomlighet som brukar bevaras långt upp i åren.
Tvillingen är mycket kommunikativ och laborerar gärna med tankar och idéer. Här finns emellertid en tendens att bygga luftslott, varför de flesta uppslagen stannar på idéstadiet. Men innan Tvillingen hunnit reflektera över det, är i regel nya projekt på gång!

http://www.annagranberg.com/twins.html
Så Kajsa alltså!

are you having a good time?

cause I am.
Var nere på coop och handla med flickorna idag efter skolan. Imorgon blire tacos för hela slanten! Anna den tönten ska ju sluta och börja i Östersund istället, vilket suger! Så vi ska ha taco middag och kolla film och mysa massor sista dagen med hon! Köpte även två pizzor idag, var 2 för 25kr. Inte för jag och träna heller, så nu känner man ju sig lagom nyttig.. Aja, får träna dubbelt så hårt imorgon. Nu blire geografi plugg!

Remember me.

Minns mig för den jag var, inte den ni fick mig att bli


you with the sad eyes.

'


Show me a smile. I can't remember the last time I heard you laughing.



Är fett stark!

Sitter på tåget mot Torps från Ånge med Jennie. Vissa är ju duktiga och gymmar, ja, jag är en av dom. Ska städa rummet när jag kommer till småbo också, så blir ännumer vuxenpoäng till mig. Och imorgon blir det att simma i Fränsta, jag är riktigt duktig om jag får säga det själv och.. Det får jag ju!

what to do?

Jag vet inte vad jag ska göra, ska jag stanna i torpshammar eller flytta hem igen? Och om jag väljer att flytta hem, ska jag gå i Älvsbyn eller Luleå? Jag vill gå juridik, det är en linje som ska komma nästa år. Den kommer både till Älvsbyn och Luleå. Och jag vill verkligen gå det. Jag känner att det skulle vara så mycket mer rätt än vad jag gå nu. Uppfatta mig inte fel, jag gillar det jag går nu. Men juridik skulle vara mer mig, också vill jag ändå bara hem så fort jag kommer hit. Jag vill hem, måste kolla om det går att jag byter och om det gör det måste jag bestämma mig om hur jag vill göra. Jag är nästan säker på vad jag kommer välja.

lyssnar på min lärare.

När vi egentligen ska ha datakunskap börjar läraren berätta om sitt liv. Shit, den människan har hunnit med mycket! Och grejen är att jag faktiskt blev inspirerad av det han sa. Jag kan göra vad jag vill, eller.. jag kan nog inte bli världsmästare i att käka jordnötter för så dör jag, men annars så.
Anyway, när han hade berättat klart frågade han om vi hade en blogg. Jag räckte upp handen för jag har ju en blogg. (no shit sherlock) och då säger han. ''Alla som ha en blogg, skriv ett inlägg. Ni som inte har en, skaffa en.'' Så nu sitter hela min klass och antagligen bloggar eller skaffar en blogg. K

Kissie, du skulle ha varit stolt!

Even if the sky is falling down.

Har gode tråkigt, borde egentligen sova, borde egentligen plugga men se på fan, ändå hamnar jag vid datorn. Och inte har jag nått att skriva om heller.. Vi har fått en ny kille i klassen, och SP2 har fått en ny tjej. Båda verkar vara fullt normala! Men, nu ska jag faktiskt försöka plugga lite.
jag ska försöka..


baby are you down?

medan liv dansar apdansen!

Har varit och tränat i Ånge idag, creds to me! Nu sitter jag med liv på mitt rum, eller hon går omkring och dansar någon sorts av apdans! Hade min gamla svarta stickade mössa på mig idag, en i min klass gav mig en riktigt snäll kommentar.

'Nu saknas bara rasta sen är du helt hippie'

Inte så vaccker bild, men den bjuder vi på!

På svenska lektion

Svenska nudå, vi ska jobba med dialekter. Lite jobbig när jag inte hör någon skillnad på just dialekter. Jaja, gjorde några nya headers igår men kunde inte bestämma mig för vilken jag ville ha, sluta med ja, den jag har nu. Gode Awesome är jag som hund om jag får säga det själv! Nu återgår jag till lektionen.

I'm baack

Kom till Torpshammar kring halv ett igår, så packade upp alla saker och kollade lite heroes. Hade tänkt sova i tid men slutade att jag somnade vid tre. Inte bra. Men idag slutade vi vid två, så tänkte dra och träna tre men först ta en powernap, vad gör jag inte då? Jo, jag vaknar upp klocka sju?! Sov bort hela dagen. Sen kom Liwi hit och hade med sig vattenkokare så det blev teaparty på hennes rum!

Lekte lite i Picnik.

sleepoverr

Igår kom Johanna, Rebecca, Sofie, Liv, Malin och Hanna till mig. Vi var i vårt lilla hus och såg på film, lekte systemlekar och hittade på annat bus. En efter en somna typ alla förutom jag, Sofie och Madde då går strömmen. Inte kul, sen brinner elden ut(vi eldar för att få värme) så det var helt mörkt överallt. Fast jag hade ju datorn, så vi kollade heroes. Sen vakna rebecca och då gick vi och la oss. Eller, jag och sofie satt uppe till 6 och kollade heroes och pratade om framtidsplaner!

Let's go, take over the dance floor.

Jag vill till kanis, jag vill inviga min nya snowboard jacka, jag vill åka bräda! Nu! Men det är ju självklart 19 minus ute bara för att jag vill göra alla dessa saker. Jag tänkte ändå slå en pling till Rebecca och höra om hon är sugen på att kasta sig ut i kylan. Nu tycker jag vi alla håller tummarna för att hin vill det!
jag och Beccis för lite mer än ett år sen(två år sen?)

Let's run away from these lies.

Igår for jag ner på byn och var med Sofie, Johanna och Rebecca. Vi kollade film, fixade hår, fikade och sånt. Eller, egentligen kollade vi Glee. Vilket är gode awesome. Så kvällen var bra, det tycker jag att vi kan gilla! (om det hade gått att gilla på bloggen)
Rött!

From the old days

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Okej, hälsa Therese att jag inte kan prata nu om hon är där

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nice


3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Det går nog inte, har precis så att jag klarar mig.


4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Eller har du frågat?

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Men fan

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Okej, vem leder?

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Övernattning i Muskus om man vill


8.
Vad vill du höra mest av allt?
Vet inte

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Jag ska nog vara nykter


10.
Din romantiska replik?
Men alltså hur har du hyrt?

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jonte som skrev och han tror han är stark



Gillar vad jag skulle säga till min kille om han var otrogen! HAHA


btw

By the way.
Imorgon ska jag till Luleå och köpa en ny snowboard jacka(den första godkändes inte av Mrs. Nilsson) och kolla på nya Narnia. Sen ska jag till Kanis och åka bräda. Ni önskar att ni vore mig just nu va?va?va? Jag förstår det! Mitt liv är AWESOME! Aja, ska kolla film sen sova så jag orkar upp till mitt awesome life.

BY suckers!

I'm awesome! Dock rödhårig nu, men ändå awesome!

Bara för att Madde blev så glad över förra inlägget kommer här ett till.

Jag klev upp halv två idag och enligt mig så om man kliver upp efter ett är det försent att äta frukost eller lunch. Så det var bara bita ihop och vänta på middag. Jag klädde på mig halv sju. Onödig att klä på sig när klockan är så mycket säger mamma men ovanligt tidigt att klä på sig för mig svara jag då.

Så för att sammanfatta denna dag säger jag, onödig. Men chill! Och eftersom jag hör min brors ilskna skrik genom väggen att jag förstör internet så är det nog bäst att stänga ner blogg.se nu.
BY.

I'm done

Som ni kanske märkt så slutade jag med listan, bra jobbat Kajsa! Liksom fem stycken kvar och jag ger upp. Men, det måste ju finnas folk som ger upp här i världen också! Och jag är definitivt en av dom!

Anyway, igår klev jag upp halv fyra. Va?! tänker ni nu, Är hon galen? Varför kliva upp så sent på natten/tidigt på morgonen. Men det är där ni tar fel. Jag klev upp halv fyra på eftermiddagen! Jag gick och ja mig sex, på morgonen. Mamma tjatar på att jag har vänt på dygnet, men jag kan inte förstå vad hon menar..

RSS 2.0