bad karma

Tillbaka igen, but don't call it a comeback, i've been here for years, hehe. Ska börja rulla mot byn och gymmet, pressar in ett pass innan jobbet. Har kvällspass ikväll. Det passar mig bättre, att jobba kväll, då kan jag sova ut och hinner ändå iväg och träna före. Kör som vanligt idag med kring 50min på löpbandet och sen 20-30min vid maskinerna. Tänkte plåga magen och kanske rygg idag, riktigt så det bränner i musklerna! Har ju börjat om på gym nyss, och låg då på kring 40 min på bandet, men sen har jag ökat gradvis, typ efter några dagar/en vecka ökar jag med en kilometer. Tills jag är på en mil, då fokuserar jag på tiden ist. Nä, gymmet kallar!

Motivation


Luvochekiim

Okej, ska ta tag i bloggen nu på sommaren. Trots att jag misst min iPhone så jag ej kommer kunna blogga från mobilen. Fick önkemål av Fanny att jag skulle skriva mer om träning och eftersom jag börjat hårdträna (eller försöker iaf) inför tjurruset 1oktober så kan jag ju faktiskt skriva om träning. Idag blev det ute spring, eftersom jag ej jobbar och inte orkarde åka till gymmet. 8km tog 45 min. Inte bästa tiden men inte heller sämsta.

18 ÅR!!

JAG FYLLER 18ÅR IDAG!! ÄNTLIGEN, SOM JAG HAR LÄNGTAT! 18ÅR!!!


Hitta ingen passande bild, så tar den nyaste på mig jag har på datorn.

40 minuter kvar!!

40 minuter kvar tills jag fyller 18!!! Tagga! Vet inte om jag är gladare för att bli 18 eller nervös inför körkortet. Usch, nä, vill inte ens tänka på det. Firar då min födelsedag på vandring imorgon(inte frivillig). Så önska mig lycka till på vandringern och körkortet!

RSS 2.0