Sanningen om teletubbies!

O M G!
Jag är besviken, förvånad och mållös.

Men inte stoppar det mig från att blogga inte, så utan mer sagt, här kommer sanningen om våra så högt älskade teletubbies.

(Jag skulle även vilja ta en minut till att säga att jag tar tilbaka det om att jag var Laa-Laa, et har kommit till min veto att jag är mest lik Kinky-Winky) HAHA!

 

Sanningen om Teletubbies

 

Teletubbies är historiens näst mest fruktade ligor, efter Aktuellt-redaktionen. Gruppen består av fyra medlemmar: Kinky-Winky, Gipsy, Laa-Laa och Po. Ofta sammarbetande med andra terroristorganisationer bär de ansvaret för flera världsomfattande aktioner; bland annat är de starkt misstänkta för att ligga bakom katastrofen när ketchupen tog slut på Sibylla utanför Högsbo

För tillfället är de bannlysta till sin hemort, Teletubby-land.


 

Medlemmar

Teletubby-ligan har för tillfället 4 medlemmar: Kinky-Winky, Gipsy, Laa-Laa, Po

 

Kinky-Winky

Kinky-Winky misstänks vara hjärnan bakom alla Teletubbies dåd och är, likt alla stora genier, en minst sagt underlig figur. Hans val av klädsel - en lila, tätt åtsittande dräkt - har ifrågasatts av många. Likaså hans accessoar: en röd handväska fylld med skräp. Han har länge misstänkts för att ha en alternativ livsstil, men han har själv inte velat kommentera anklagelserna. Kinky-Winky träffade Gipsy i jakt på en manlig prostituerad, år 1983, vilket Gipsy tyvärr inte lyckades få fram.

 

Gipsy

Gipsy adopterades av den ensamstående dammsugaren som bor i huset i mitten av Teletubby-land. Han är mest känd för sin dans, som han lärde sig under sina första år, i Chicago. Han kallar den själv för "en blandning av hiphop, spasmer och trams", vilket till stor del stämmer.

Gipsy har ett förflutet som hallick, vilket man lätt kan misstänka med tanke på hans höghatt i päls, och det var så han först kom i kontakt med de andra medlemmarna i Teletubby-kvartetten; enligt myten bad Kinky-Winky honom att få fram en prostituerad man. Han har lagt den delen av sitt liv bakom sig, men använder fortfarande sina kontakter i Teletubby-lands undre värld för Teletubbies räkning.

 


Laa-Laa

Laa-Laa heter egentligen Latkja och kommer ursprungligen från Ungern. Hon vantrivdes som kassörska på McDonalds, och år 1986 beställde hon, 32 år gammal, en paketresa från Fritidsresor till Andouillerike i hopp om ett bättre liv. I denna paketresa blev hon emellertid bedragen, och hon befann sig snart i Teletubby-land, livstidsanställd som prostituerad under Dipsy.

Dipsy som blev hennes hallick tyckte att hon behövde ett mer sensuellt namn, och döpte om henne till Laa-Laa. Laa-Laa gjorde snabbt succé på marknaden, mycket tack vare att hon var den enda prostituerade i Teletubby-land. Hennes intima relationer med hararna, som är ursprungsbefolkningen i landet, gjorde henne snart till astrofil (vilket visserligen varken hararna eller Dipsy klagade på). Några år senare, då Tinky Winky bildade ligan, gav hon upp sin karriär som prostituerad och lever nu tillsammans med sin man, en hare med mustasch, i ett hål i parken.


Po

Po var från början anställd som kock vid en snabbmatsrestaurang i Teletubby-land, och ligger bakom flera succéer i restaurangbranchen - bland annat "Tubby pannkakor". Det är stort sett det enda man vet om Po, som verkar vilja hålla sitt förflutna hemligt. Många misstänker dock att hon är Gipsys och Laalaas gemensamma barn, men inget har kunnat bevisas. Han är även kommunist och luktar fotsvett. Poop har även ändtarmsbesvär.

 

 

 

All info tagen från http://psyklopedin.org/wiki/Teletubbies 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0